Shop    Advies en diensten    Royal Brinkman Studio

Tips voor beperken van slijtage aan spuitdoppen

De Royal Brinkman Studio

Royal Brinkman studioDe Royal Brinkman Studio is een allround ontwerpbureau waar u als teler terecht kunt voor een compleet verpakkingsconcept voor zowel de snijbloemen-, potplanten-, groente- en fruitteeltmarkt. Wij maken ontwerpen voor alles dat bedrukt kan worden: van alle soorten bloemen- en groenteverpakkingen tot aan briefpapier en veilingkaartjes.

Voor u als teler wordt het steeds belangrijker om op te vallen in de keten: van handel tot aan de consument. Met een unieke verpakking onderscheidt u uw product van de producten van collega’s, waardoor uw product meer opvalt in de markt. Daarnaast zorgt het voor herkenbaarheid: retail en eindconsumenten herkennen het product aan de uitstraling en beoordelen de kwaliteit van het product op basis hiervan. Een goed verpakkingsontwerp heeft dus een grote meerwaarde: hiermee creëert u een eigen positie in de markt, waardoor uw product gekocht wordt!

De kracht van Royal Brinkman is dat wij een ontwerpbureau in eigen huis hebben, dat thuis is in de tuinbouwwereld. Onze ontwerpsters hebben veel ervaring met het maken van ontwerpen binnen deze branche. Hierdoor zijn zij goed op de hoogte van de mogelijkheden en weten zij wat financieel de meest aantrekkelijke opties voor onze klanten zijn. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Royal Brinkman Studio ontwerpen maakt die passen bij de wensen en ideeën van de teler en die daardoor voor een lange tijd gebruikt kunnen worden. 

“We volgen de trends op het gebied van o.a. design, mode en woninginrichting door het bezoeken van beurzen, evenementen en trendseminars. Zo weten wij wat speelt in de markt en spelen wij hierop in bij het maken van nieuwe ontwerpen. Overigens is het niet altijd nodig om een heel nieuw verpakkingsconcept te ontwerpen. Soms kan een kleine verandering aan het bestaande ontwerp ook een groot resultaat hebben. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij geven hier graag een eerlijk en duidelijk advies over”, aldus ontwerpsters Marja Scheffers en Joyce van den Berg.

Heeft u nog vragen over de Royal Brinkman Studio of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een verpakkingsconcept voor uw product? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 


Portfolio Royal Brinkman studio

Er zijn al veel klanten u voor gegaan. Bekijk hieronder de ontwerpen van de Royal Brinkman studio:
Bekijk hier de ontwerpen voor verpakkingen
Bekijk hier de ontwerpen voor uw bedrijfsidentiteit 
Bekijk hier de ontwerpen voor steeketiketten
Bekijk hier diverse concepten