Elektra keuringen

In de tuinbouw worden steeds meer periodieke elektra keuringen verplicht gesteld. Verzekeringsbedrijven en andere instanties worden hierin strenger en vragen bij meldingen en aanvragen steeds vaker om een keuringsrapport. Daarom is het van belang dat je je machines en installaties regelmatig laat keuren en het benodigde onderhoud laat uitvoeren.

Elektra keuringen

Royal Brinkman kan deze elektra keuringen voor je verzorgen. Dit kan op afroep of in abonnementsvorm. Voor ieder apparaat bestaat een specifieke keuring en keuringstermijn. Klik hieronder voor meer informatie over de elektra keuringen.

Machine of installatieHalfjaarlijkse keuringJaarlijkse keuring2-jaarlijkse keuring3-jaarlijkse keuring
Agro Elektra Inspectie (AEI) 

X (3 - 5 jaar)
Assimilatiebelichting 

X
DryGair X


Elektra inspectie NEN 3140


X (3 - 5 jaar)
Elektrakeuring schermdoek


Procescomputer systemen & updates (Priva)
 X (update)  
Snoer aangesloten gereedschap NEN-EN 50110 en NEN 3140
X


Inspecties

Naast keuringen wordt voor sommige machines en installaties een jaarlijkse inspectie aangeraden. Met inspecties en preventies onderhoud voorkom je onverwachte storingen en verleng je de levensduur van een machine of installatie. Royal Brinkman kan inspecties uitvoeren voor de volgende machines en installaties:

Service en onderhoud eenvoudig beheren

Het managen van alle service- en onderhoudswerkzaamheden is een hele klus, maar essentieel voor de bedrijfsvoering en veiligheid. De Service Engine helpt je om service en onderhoud op jouw bedrijf eenvoudig te beheren. Klik hier voor meer informatie.

Giel van der Hoeven
Vragen over elektra k
euringen
Heb je vragen over een van de elektra keuringen, of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met onderhoudscoördinator Giel van der Hoeven, of stel je vraag via onderstaand formulier. 


Contactformulier
Wanneer je je vraag stelt via onderstaand formulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.


Gerelateerde artikelen
- Hoe stel je een controleschema voor machines op?
- Veelgestelde vragen aan onze specialisten