Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Handige tools & documenten

Bij Royal Brinkman bieden wij je graag de helpende hand. Daarom hebben onze specialisten verschillende tools, documenten en configuratoren beschikbaar gesteld om het telen zo eenvoudig mogelijk te maken!Tools

Spuitadvieswijzer
Eenvoudig het juiste middel tegen een ziekte of plaag in je gewas vinden? Dat kan met de Spuitadvieswijzer
» Meer informatie

 Oogstprognose Tool
Om een betere planning te kunnen maken voor de arbeid op uw bedrijf, is het handig om vooraf te kunnen inschatten hoeveel er geoogst moet worden in een bepaalde periode.
» Meer informatie

▲ Mijn Veiligheidsbladen
Via de nieuwe functie 'Mijn Veiligheidsinformatiebladen' krijg je het complete overzicht van alle veiligheidsinformatiebladen te zien van de gewasbeschermingsmiddelen die jij in de afgelopen 12 jaar heeft aangeschaft via Royal Brinkman.
» Meer informatie

Documenten

Gewasbeschermingsmonitor
Met de monitor kun je de toepassing van geïntegreerde gewasbescherming helder in beeld brengen en zo de maatregelen voor het volgende jaar beter te onderbouwen. Ook helpt het toezichthouders om naleving hiervan te controleren. 
» Meer informatie

Whitepapers

Ons team van specialisten beschikt over veel kennis. Die kennis houden we natuurlijk niet voor onszelf: deze willen we graag met je delen! Dit doen we onder andere met behulp van whitepapers.
» Direct bekijken

MPS IPM-plan

Het nieuwe MPS-ABC certificatieschema vraagt van alle kwekers om te beschikken over een Integrated Pest Management (IPM) plan. In het IPM-plan wordt onder meer per gewas een beschrijving van plagen vastgelegd alsmede registraties van uitgevoerde controles en preventieve maatregelen. Het IPM-plan dient tijdens een bedrijfsaudit inzichtelijk te zijn voor de auditor.
» Direct bekijken

Configuratoren

▲ Hogedraadhaken Configurator
Wil je een advies op maat en weten welke tomatenhaak het meest geschikt is voor jouw situatie? Vul dan de Tomatenhaak Configurator in en wij nemen contact met je op.
» Meer informatie

Hoezen Configurator
Welke hoes is nou het meest geschikt voor jouw situatie? Door de Hoezen Configurator in te vullen, worden jouw wensen en behoeftes in kaart gebracht, zodat onze specialist je een advies op maat kan geven!
» Meer informatie

Potten Configurator
Welke container, tray of pot is het meest geschikt voor jouw situatie? Door de configurator in te vullen, worden jouw wensen en behoeftes in kaart gebracht, zodat onze specialist je een advies op maat kan geven!
» Meer informatie

Folie Configurator
Royal Brinkman heeft verschillende soorten folies in het assortiment. Gecombineerd met onze flexibiliteit met betrekking tot de dikte, breedte en lengte van de folies, kunnen wij je altijd voorzien in de juiste oplossing!
» Meer informatie

Druppelaar Configurator
Door de vele keuzes in ons assortiment kan het voorkomen dat het moeilijk is om de juiste keuze te maken. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij de Druppelaar Configurator aan. 
» Meer informatie

Meststoffen Configurator
Stel eenvoudig je mestbak samen door de meststoffen configurator in te vullen. Hiermee worden jouw wensen en behoeftes in kaart gebracht, zodat onze specialist je een advies op maat kan geven.
» Meer informatie

▲ Gaassysteem Configurator
Holland Gaas levert een uniek systeem waarmee schadelijke insecten buiten de kas worden gehouden, en de nuttige insecten binnen worden gehouden. Met de configurator kun je het gaas afstemmen op je wensen. 
» Meer informatie
Vragen over handige tools & documenten
Heb je vragen over een van de handige tools & documenten, of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op en stel je vraag via onderstaand formulier.
Do not delete this link