Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Ervaringen - klantverhalen - Let's improve together

Royal Brinkman ontwikkelt innovatieve oplossingen voor wereldwijde tuinbouwondernemers. Het doel hiervan is altijd het verbeteren van het gewas. Samen met onze specialisten en partnerleveranciers gaan we op zoek naar de beste oplossing voor iedere situatie. Let's improve together!

In dit overzicht bevinden zich klantverhalen van toonaangevende tuinbouwondernemers uit diverse gewassen. Benieuwd naar hun ervaring? Lees meer over de voordelen van de oplossingen van Royal Brinkman. 

 • Madibakweker Kees de Jongh over de Alumaster 2.0

  Onze spuitrobot was na 18 jaar aan vervanging toe. Op ons wensenlijstje voor een nieuwe spuitrobot stonden twee woorden: volautomatisch én duurzaam. De spuitrobot wordt in onze teelt ingezet om te remmen, spuiten én biologie te verstrooien. De Alumaster 2.0 van Royal Brinkman is een geweldige machine die op onze kwekerij al voor meer dan 50% draait voor het verstrooien van biologie.

  Lees meer
 • Richplant over de Service Engine

  Sinds drie jaar gebruikt hoofd technische dienst Bob Brakel van potplantenkwekerij Richplant uit Naaldwijk de Service Engine van Royal Brinkman. Deze slimme, web-based tool voor desktop en smartphones biedt een volledig overzicht van de onderhoudsstatus van installaties en apparaten op het bedrijf.

  Lees Meer
 • Jac Oudijk over DryGair units

  “De DryGair units behandelen de kaslucht tijdens de teelt, zonder dat daarbij buitenlucht nodig is. Alle energie blijft in de kas; we verliezen geen warmte. Deze efficiënte manier van luchtontvochtiging zorgt voor een energiebesparing van 40% op ons gasverbruik.”

  Lees meer
 • Kwekerijen Sensation en de Waal over Orius roofwantsen

  We spreken Aalbert Ekelmans, chrysantenteler in een dubbelinterview met collega-chrysantenteler Kim de Waal in Tuil. Beiden hebben de afgelopen maanden intensief getest met het nieuwe soort Orius in combinatie met de nieuwe Power Food Plus en beiden zijn zeer enthousiast.

  Lees meer
 • Kwekerij het Westland over Orius roofwantsen

  Een teeltseizoen waarbij de tripsbestrijding goed onder controle is en er geen virus is opgetreden. Dat is in één zin het resultaat van een nieuwe aanpak in de biologische gewasbescherming, hygiëne & desinfectie bij kwekerij Het Westland aan de Vlietweg in Naaldwijk.

  Lees meer
 • SK Roses over Unimite Air Bioverblazer

  “Sinds eind 2019 werken we met een biologische aanpak; we verstrooien montdorensis roofmijten met Powerfood voermijten. Met de bioverblazer van Royal Brinkman gaat de tripsbestrijding nu goed; we hebben in 2020 tot week 36 niet chemisch tegen trips gecorrigeerd.”

  Lees meer


Stel je vraag

Heb je vragen of wil je graag een advies op maat? Neem dan contact op met een van onze productspecialisten, of stel je vraag via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.


Do not delete this link