Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Tips voor beperken van slijtage aan spuitdoppen

App center

We maken de dagelijkse bedrijfsvoering voor u zo gemakkelijk mogelijk. Verschillende apps kunnen u daarbij helpen! Op deze pagina vindt u een overzicht van de apps die voor uw glastuinbouwbedrijf van toegevoegde waarde kunnen zijn. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Agrobío Effecten

  De Agrobío Effecten app geeft inzicht in de bijwerkingen van gewasbeschermingsmiddelen op natuurlijke vijanden en bestuivers in de glastuinbouw.

  Bekijk de app
 • Bayer Agro

  De app geeft informatie aan iedereen die gewasbeschermingsmiddelen van Bayer CropScience gebruikt of wil gebruiken, over de toepassingsmogelijkheden en eventuele beperkingen.

  Bekijk de app
 • Etiket leeswijzer

  De app geeft een heldere toelichting op gebruikte aanduidingen op het etiket zoals de BBCH-codes en gewasgroepsnamen op basis van de Definitielijst Toepassingsgebieden Gewasbeschermingsmiddelen (DTG-lijst).

  Bekijk de app
 • Nuttig insect

  De app geeft inzicht in de effecten van diverse Bayer CropScience producten op nuttige insecten die veel in de Nederlandse tuinbouw worden gebruikt.

  Bekijk de app
 • Herbiciden

  De app verstrekt informatie over de werking op diverse onkruiden van de herbiciden van Bayer CropScience op basis van proeven en ervaringen in de praktijk.

  Bekijk de app
 • BASF Producten

  Met deze app hebben gebruikers altijd de up-to-date etiketteksten van BASF producten beschikbaar.

  Bekijk de app
 • Grodan e-Gro

  Klanten die realtime inzicht willen in hun substraat, hebben nu de mogelijkheid om hun GroSens systeem te koppelen aan de e-Gro app.

  Bekijk de app
 • Service Engine

  De app biedt een teler inzicht in het benodigde onderhoud aan machines en installaties op zijn bedrijf (zoals keuringen, inspecties en schoonmaakklussen) en maakt het mogelijk om deze werkzaamheden real-time toe te wijzen aan personen binnen het bedrijf.

  Bekijk de app
 • Royal Brinkman app

  Het belangrijkste voordeel voor u is het gemak van snel bestellen of offertes aanvragen vanuit de kas of onderweg. De app is zo ingericht dat de bestelling of offerte die geplaatst wordt automatisch terechtkomt bij uw vaste Royal Brinkman contactpersonen.

  Bekijk de app
 • Plant Connect

  Met de PlantConnect app kunt u gemakkelijk en snel uw voorraad bijwerken of uw product op tijdelijk niet leverbaar zetten. Ook als u even niet achter uw pc zit en bijvoorbeeld in uw kas aan het werk bent.

  Bekijk de app
 • Powerhouse Mobile

  Powerhouse Mobile is een verlengde van het Powerhouse handelsplatform. De app biedt u de mogelijkheid om uw energieportfolio simpel, eenvoudig en overal te beheren.

  Bekijk de app
 • Regenmeter

  Buienradar helpt u met actuele weersinformatie en betrouwbare verwachtingen om uw activiteiten beter te plannen.

  Bekijk de app
 • Nieuwe wetten

  Als ondernemer heeft u geregeld te maken met veranderingen in wetgeving. Deze app wijst u op wetswijzigingen en nieuwe regels. In de app vindt u wetswijzigingen die nog moeten ingaan en wetswijzigingen die de afgelopen 6 maanden zijn ingegaan

  Bekijk de app
 • RZ Partner

  RZ Growing Parntner is een platform waar teeltadviseurs van RijkZwaan praktische, actuele tips delen. Telers kunnen hierdoor in de app terecht voor up-to-date teeltadvies en tuinbouw-gerelateerde events.

  Bekijk de app
 • Skype

  Skype is een app waarmee u via internet gratis* kunt bellen met andere Skype gebruikers via smartphone, computer of televisie. Wanneer het door u gebruikte apparaat een camera heeft of is aangesloten op een camera, biedt Skype de mogelijkheid tot videobellen.

  Bekijk de app
Do not delete this link