Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Gewasverzorging

De gezondheid van het gewas is cruciaal voor een constante groei van de plant en een goede opbrengst. In de tuinbouw wordt daarom veel aandacht geschonken aan de bemesting. Maar wat ook van belang is, is of je plant de juiste hoeveelheid zonlicht krijgt? En heeft de plant geen tekorten aan belangrijke elementen calcium, magnesium of ijzer die in meststoffen te vinden zijn? Maar hoe verbeter ik mijn bemestingsschema? Onze gewasverzorgingsspecialisten vertellen het. 


Meststoffen

Voorbehandelingsmiddelen

Bekijk alle


Meststoffen

In de tuinbouw is bemesting cruciaal voor een gezonde groei van de plant en goede opbrengst. Royal Brinkman’s meststoffen specialisten zorgen voor een goed productaanbod van meststoffen die worden gebruikt in de kas en staan altijd klaar om persoonlijk advies te bieden over plantenvoeding. 

Schermmiddelen

Alle gewassen hebben licht nodig om te groeien. Niet elk gewas heeft dezelfde hoeveelheid licht nodig en sommigen moeten er zelfs tegen beschermd worden. Royal Brinkman heeft een ruim assortiment aan exclusieve schermmiddelen van Hermadix.

Plantweerbaarheid

Met plantweerbaarheidsmiddelen kan het natuurlijke afweermechanisme van een plant verbeterd worden. Dit is belangrijk zodat de plant zichzelf kan beschermen tegen stress situaties, die worden gecreërd door biotische en abiotische factoren, als warmte, vocht en micro-organismen. 

Voorbehandelingsmiddelen

Om de conditie van de plant te onderhouden of verbeteren, worden voorbehandelingsmiddelen gebruikt. Maar hoe werkt het precies en waarom worden voorbehandelingsmiddelen aangeraden? Het voorkomt dat knoppen, blad en bloemen voortijdig verwelken en/ of uitvallen. Elke bloem vraagt om een ander middel, maar welk middel heb je nodig
Do not delete this link