Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Plantvitaliteit

Plantvitaliteit is heel belangrijk voor een goede opbrengst. Zorg voor een goede gezondheid van de plant met plantversterkende middelen. Een goede gezondheid van de plant, zorgt namelijk voor een verbeterde resistentie tegen ziekten en plagen.
13 product(en) gevonden
Do not delete this link

Wat is plantvitaliteit? 

Onder plantvitaliteit, wordt een gezonde plant verstaan, met een natuurlijke afweer tegen verschillende soorten stress, zoals abiotische stress. Zo zorgt een goede weerbaarheid van de plant bijvoorbeeld voor een betere bescherming/resistentie tegen meerdere stressfactoren. 
Een vitale plant zal minder energie hoeven steken wanneer er zich een dreiging van buitenaf aandient, zoals vorst. Hierdoor kan de productie en groei toenemen.


Plantvitaliteit verbeteren

Het verbeteren van de plantvitaliteit zal een hogere kans van slagen hebben, bij het gebruik van verschillende biostimulanten met een combinatie van verschillende stress factoren.
Zo helpt de rhizobacterie en het gehele bodemleven voor een beter afweermechanisme van de plant, door een samenwerking met de plant aan te gaan tegen schadelijke dreigingen van buitenaf.

Do not delete this link