Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Diffuuscoatings

Diffuus coatings zorgen dat het inkomende licht dieper in het gewas doordringt. Dat zorgt voor hogere productie én betere kwaliteit. Glas of plastic behandelen met diffuuscoatings is makkelijker en flexibeler dan investeren in diffuus glas of plastic. Zo profiteert uw gewas met een diffuus coating van een optimale lichtverdeling, zonder schaduwvorming!

3 product(en) gevonden
 ArtikelnaamPrijs per eenheid  AantalBesteleenheid
D-Fuse (660) 15 l
370014687
Prijs per eenheid:
emmer
D-Fuse Extra (660) 15 L
370014688
Prijs per eenheid:
emmer
D-Gree (660) 15 l
370014689
Prijs per eenheid:
emmer
Resultaat 1-3 van 3
Toon
Do not delete this link

Verschil diffuus coating en krijtmiddel

Diffuus coatings en krijtmiddelen zijn beiden schermmiddelen die gebruikt worden om een optimaal kasklimaat te creëren. Echter is er wel een groot verschil tussen diffuus coatings en krijtmiddelen. Zo zorgt een diffuus coating namelijk voor diffuus licht in de kas, wat ervoor zorgt dat het binnenkomende licht goed verspreid wordt.
In onze kennisbank zet de specialist de verschillen tussen diffuus coatings en krijtmiddelen op een rij. 

Soorten diffuus coatings

Er zijn verschillende diffuus coatings verkrijgbaar voor de (glas)tuinbouw. Voor elke gewasbehoefte is een geschikte diffuus coating beschikbaar. Laat je adviseren door één van onze schermmiddelen specialisten. Op deze manier creëer je met diffuus licht altijd een optimaal kasklimaat.

Aanbrengen van diffuus coatings

Het aanbrengen van diffuus coatings moet goed gebeuren, om te zorgen dat de plant er ook echt van profiteert. Er zijn verschillende factoren die ervoor kunnen zorgen dat de coating ongelijkmatig aangebracht wordt, zoals een vies kasdek. In een artikel legt onze specialist uit waar je rekening mee moet houden bij het aanbrengen van een diffuus coating


Diffuus coating kopen

Het assortiment diffuus coatings bij Royal Brinkman bestaat uit D-Fuse, D-Fuse Extra en D-Gree
Ontvang je graag meer informatie of wil je een advies over de mogelijkheden met diffuus coatings? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze schermmiddelenspecialisten van de afdeling gewasverzorging. We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. 

Video: Wat is diffuus licht?

Do not delete this link