Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Vloeibare schermmiddelen

Vloeibare schermmiddelen van Hermadix worden toegepast in de tuinbouw. Omdat veel gewassen niet goed tegen volle zon of hoge temperaturen kunnen, kan het aanbrengen van een krijtmiddel of diffuuscoating een uitkomst bieden. Dit zorgt ervoor dat het kasklimaat verbetert wordt en pieken niet meer voorkomen.

7 product(en) gevonden
Do not delete this link

Hermadix schermmiddelen

Royal Brinkman heeft een exclusieve samenwerking met de producent van schermmiddelen, Hermadix. Aangezien iedere teelt andere behoeften heeft, is er voor ieder gewas een schermmiddel beschikbaar. Op deze manier weer je de zon, haal je meer rendement uit het zonlicht of reflecteer je zonlicht. 

Krijtmiddelen

Wanneer het gewas niet bestand is tegen volle zon of hoge temperaturen, dan bied een krijtmiddel van Hermadix de uitkomst. Tijdens een warme periode kan je de kas krijten, waardoor licht wordt gereflecteerd en warmte wordt verminderd. Zo houd je altijd een gelijkmatige temperatuur in de kas. Royal Brinkman biedt twee verschillende vloeibare krijtmiddelen aan: Q3 White en Q4 White. Onze specialisten leggen in een artikel het gebruik van een krijtmiddel uit.

Diffuuscoatings

Diffuuscoatings verstrooien het licht over gewas, waardoor gewassen niet het risico lopen dat het gewas beschadigd raakt door een te hoge licht intensiteit. Dit verstrooide licht wordt ook wel diffuus licht genoemd. Ieder gewas heeft een andere behoeften, daarom heeft Hermadix verschillende diffuuscoatings ontwikkeld. Onze specialisten leggen in een artikel uit welke verschillende coatings er beschikbaar zijn. 

Kasdek reinigen

Naast de krijtmiddelen en diffuuscoatings biedt Royal Brinkman ook een reiniger aan om het kasdek aan het einde van het seizoen weer blinkend schoon te maken. Removit, ontwikkeld door Hermadix, is dé reiniger voor het verwijderen van de krijtmiddelen Q3 en Q4 White en diffuuscoatings D-Fuse en D-Gree. 

Do not delete this link