Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Sporenmixen

Diverse meststoffen bevatten sporenelementen die nodig zijn voor een compete bemesting, waaronder sporenmixen. Royal Brinkman biedt een breed assortiment sporenmixen voor de professionele tuinbouw.

12 product(en) gevonden
Do not delete this link

Sporenmix voor de professionele tuinbouw

Met sporenmixen is het mogelijk om een vooraf samengesteld recept aan sporenelementen aan de plant toe te voegen. Deze mix kan verschillend zijn samengesteld, afhankelijk van het gewas of de fase van de teelt. Het assortiment aan sporenmixen is ruim en bevat ook Skal gecertificeerde producten, die ook in de biologische teelten gebruikt kunnen worden. Op deze manier voorkom je gebreksverschijnselen van planten

Sporenmix kopen

Het assortiment aan sporenmixen bij Royal Brinkman bestaat uit een aantal samengestelde meststofmixen, gespecificeerd verschillende op teelten waaronder potplanten, groente in grond en substraat, sierteelt en zacht fruit. Ontvang je graag meer informatie of wil je een advies over de mogelijkheden van sporenmixen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. Niet op zoek naar sporenmixen, maar sporenelementen in enkele vorm? Ook dan kun je bij Royal Brinkman terecht. 
Do not delete this link