Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop  Kennisbank   Gewasbescherming   Chemische gewasbescherming   Wees beschermt tegen plagen met SB Instant 

Wees beschermd tegen plagen met SB Instant 

SB Instant
Geschreven door Luc Kurris | Laatste update: 19-08-2020

‘Beter voorkomen dan bestrijden’ is een veelvoorkomend gezegde. Dat is precies wat SB Instant doet. Dit middel ondersteunt de groei en dekt de behoeften van de plant, waardoor een gezond groeiend gewas weerbaarder wordt tegen plagen en ziektes. SB Instant is in alle groente- fruit- en sierteelten toegelaten. In dit artikel vertellen we meer over de toepassing, werking en voordelen van SB Instant.Wat is SB Instant?

SB Instant is een biologisch afbreekbaar middel wat bij toepassing voor een verhoogde weerbaarheid tegen o.a. wittevlieg, spint, bladluis, wol- dop- en schildluis zorgt. SB Instant is gebaseerd op een mengsel van (plantveilige) micronutriënten en actieve oppervlakte stoffen. Niet onbelangrijk is dat het de groei ondersteunt en het de behoeften van de plant dekt.


Werking van SB Instant

Door de oppervlaktestoffen die in SB Instant te vinden zijn, kan het middel een groter oppervlak bedekken en worden de nutriënten goed opgenomen in de plant. Dit zorgt ervoor dat een gezonde plant niet alleen sterker wordt, maar ook een betere weerstand opbouwt tegen o.a. ziektes en plagen.

Gerelateerde producten

Voordelen van SB Instant

Milieuvriendelijk
Jaarrond te gebruiken
Geen wachttijd
Geeft het blad een glanzend en schoon uiterlijk
Biologisch afbreekbaar
Goede houdbaarheid


Toepassen van SB Instant

Bij toepassing van het middel SB Instant is een dosering van 100ml per 100 L water vastgesteld. Het is niet aan te raden om deze te overschrijden i.v.m. mogelijke schade aan de planten. Voor het beste effect is het aan te raden om SB Instant jaarrond wekelijks te gebruiken. Ook het toepassen aan de boven- en onderzijde van het blad bevorderd de werking. 
Meer informatie over SB Instant

Heb je vragen over het gebruik van SB Instant of wil je een advies op maat? Neem dan contact op gewasbeschermingsspecialist Luc Kurris via onderstaand formulier. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie, op werkdagen zelfs binnen 24 uur. 

Luc KurrisOver Luc Kurris

Luc Kurris, operational productmanager bij Royal brinkman, brengt met ruim 30 jarig ervaring veel kennis met zich mee over geïntegreerde gewasbescherming. Hij ondersteunt de productspecialisten die bij de telers adviezen uitbrengen. “Het leuke aan mijn werk vind ik dat ik met mijn achtergrond en ervaring mijn collega’s kan sturen en bijstaan zodat zij samen met de kweker het beste resultaat kunnen behalen.”


Do not delete this link