Spuitadvieskaarten

De spuitadvieskaarten helpen je bij het maken van de keuze voor het juiste middel om een bepaalde plaag binnen een gewas te bestrijden. Op de kaarten staat per plaag een overzicht van de toegelaten middelen ingedeeld per chemische groep, de werkzame stof, de werkingswijze en een indicatie voor de hoeveelheid spuitvloeistof en de dosering. Verder is met behulp van kleuren de integreerbaarheid van de middelen in combinatie met natuurlijke vijanden weergeven.

Vanuit de spuitadvieskaarten kan je doorklikken naar het product in de webshop, waar je direct het benodigde product kan bestellen. Ook vind je hier de MSDS, het “huidige” etiket, een overzicht van W-nummers en verdere relevante productinformatie.

Inloggen

Heb je een inlogcode? Ga dan naar 'Mijn Royal Brinkman' om direct alle spuitadvieskaarten te bekijken (zonder dat je je gegevens hoeft in te vullen). Je vindt ze onder 'Mijn handige hulpmiddelen'

» Ga naar Mijn Royal Brinkman

Geen inlogcode?

Heb je geen inlogcode? Klik dan op een van de spuitadvieskaarten hieronder, vul je gegevens in en krijg direct toegang tot de spuitadvieskaart. 

- Spuitadvieskaart Aardbei
- Spuitadvieskaart Aubergine
- Spuitadvieskaart Boomkwekerij
- Spuitadvieskaart Chrysant
- Spuitadvieskaart Gerbera
- Spuitadvieskaart Komkommer
- Spuitadvieskaart Paprika
- Spuitadvieskaart Tomaat

De spuitadvieskaarten voor roos en potplanten worden z.s.m. toegevoegd.

Speciaal voor klanten van Royal Brinkman die gebruik maken van geïntegreerde gewasbescherming, is er een speciale, uitgebreide A3 versie "geïntegreerde spuitadvieskaarten". Deze is op te vragen via de specialisten. 

Vind in drie stappen het juiste middel met de spuidadvieswijzer
Eenvoudig het juiste middel tegen een ziekte of plaag in je gewas vinden? Vind in drie stappen het juiste middel met de Spuitadvieswijzer!
Jan
Vragen over spuitadvieskaarten

Heb je een vraag over de spuitadvieskaarten of wil je meer informatie? Neem dan contact op met gewasbeschermingsspecialist Jan Krouwer, of stel je vraag via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.