Spuitadvieskaarten

De spuitadvieskaarten helpen je bij het maken van de keuze voor het juiste middel om een bepaalde plaag binnen een gewas te bestrijden. Op de kaarten staat per plaag een overzicht van de toegelaten middelen ingedeeld per chemische groep, de werkzame stof, de werkingswijze en een indicatie voor de hoeveelheid spuitvloeistof en de dosering. Verder is met behulp van kleuren de integreerbaarheid van de middelen in combinatie met natuurlijke vijanden weergeven.

Vanuit de spuitadvieskaarten kan je doorklikken naar het product in de webshop, waar je direct het benodigde product kan bestellen. Ook vind je hier het SDS, het “huidige” etiket, een overzicht van W-nummers en verdere relevante productinformatie.

Vul je gegevens in en download de spuitadvieskaart

Stappenplan voor het downloaden van de spuitadvieskaarten. Heb je een inlog? Download dat eenvoudig de spuitadvieskaarten hier.
  1. Klik op een van onderstaande spuitadvieskaarten
  2. Laat uw gegevens achter
  3. Download de spuitadvieskaart

- Spuitadvieskaart Aardbei
- Spuitadvieskaart Aubergine
- Spuitadvieskaart Boomkwekerij
- Spuitadvieskaart Chrysant
- Spuitadvieskaart Gerbera
- Spuitadvieskaart Komkommer
- Spuitadvieskaart Paprika
- Spuitadvieskaart Tomaat
- Spuitadvieskaart roos
- Spuitadvieskaart potplanten


Vind in drie stappen het juiste middel met de spuidadvieswijzer
Eenvoudig het juiste middel tegen een ziekte of plaag in je gewas vinden? Vind in drie stappen het juiste middel met de Spuitadvieswijzer!
Jan
Vragen over spuitadvieskaarten

Heb je een vraag over de spuitadvieskaarten of wil je meer informatie? Neem dan contact op met gewasbeschermingsspecialist Jan Krouwer, of stel je vraag via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.