Shop    Kennisbank    Mechanisatie    Hoe onderhoud en repareer je een Meto spuitwagen?

Hoe onderhoud en repareer je een Meto spuitwagen?

Onderhoud en reparatie van Meto spuitwagens Wanneer er op een bedrijf wordt gewerkt met Meto spuitwagens, is het heel belangrijk dat deze op de juiste manier en met regelmaat gecontroleerd worden, zodat er indien nodig onderhoud en reparatie uitgevoerd kan worden. Op deze manier zorg je ervoor dat werknemers veilig kunnen werken met gewasbeschermingsmiddelen. In dit artikel zet onze specialist de aandachtspunten voor onderhoud en reparatie van Meto spuitwagens op een rij.

Controleschema

Verschillende onderdelen van Meto spuitwagens moeten periodiek gecontroleerd worden. Het verschilt per onderdeel hoe vaak dit moet gebeuren. In onderstaand controleschema vind je de benodigde controles en daarbij vermeld hoe vaak je deze controles dient uit te voeren.

Let op: schakel de Meto spuitwagen voordat je start met de controle altijd uit met de noodstop en haal bij een model met accu wisselset de stekker los van de accu's!


Onderhoud en reparatie van Meto spuitwagens

Blijkt tijdens het uitvoeren van een van de bovengenoemde controles dat de Meto spuitwagen defect is, zorg er dan voor dat deze niet wordt gebruikt zolang het defect niet is opgelost. Laat onderhoud aan elektrische componenten, bedrading, het hydraulische systeem en de aandrijfmotor altijd uitvoeren door een gekwalificeerd monteur.

Michael en Nanne
Vragen over onderhoud en reparatie van Meto spuitwagens

Heb je vragen over onderhoud en reparatie van Meto spuitwagens, of wil je een advies op maat? Neem dan contact op met een van onze productspecialisten, of stel je vraag via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.

Gerelateerde artikelen