Shop    Kennisbank    Mechanisatie    Hoe onderhoud en repareer je een Robocar?

Hoe onderhoud en repareer je een Robocar?

De Robocar is een robuuste elektrotrekker en heeft daardoor weinig regulier onderhoud nodig. Wel raden wij aan om onderstaand onderhoudsschema goed op te volgen om problemen te voorkomen. Ook zorgt je er hiermee voor dat werknemers veilig kunnen werken met de Robocar. In dit artikel zet onze specialist de aandachtspunten voor onderhoud en reparatie van de Robocar op een rij.

Controleschema

Verschillende onderdelen van de Robocar moeten periodiek gecontroleerd worden. Het verschilt per onderdeel hoe vaak dit moet gebeuren. In onderstaand controleschema vind je de benodigde controles en daarbij vermeld hoe vaak je deze controles dient uit te voeren.

Let op: schakel de Robocar voordat je start met de controle altijd uit met de hoofdschakelaar!


Onderhoud en reparatie van de Robocar

Blijkt tijdens (een van) bovenstaande controles dat er een defect is in de Robocar, neem dan direct contact op met een monteur. De Robocar in gebruik nemen ondanks de gevonden gebreken kan zeer gevaarlijk zijn en is dus verboden!

Michael en Nanne
Vragen over onderhoud en reparatie van de Robocar

Heb je vragen over onderhoud en reparatie de Robocar, of wil je een advies op maat? Neem dan contact op met een van onze productspecialisten, of stel je vraag via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.

Gerelateerde artikelen


Onderhoud en reparatie van de Robocar