Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Kennisbank    Mechanisatie    Hoe onderhoud en repareer je een Robocar?

Hoe onderhoud en repareer je een Robocar?

Robocar onderhoud en reparatie
Geschreven door: Frans Schoenmakers | Laatste update: 23-04-2019

De Robocar is een robuuste elektrotrekker en heeft daardoor weinig regulier onderhoud nodig. Wel raden wij aan om onderstaand onderhoudsschema goed op te volgen om problemen te voorkomen. Ook zorgt je er hiermee voor dat werknemers veilig kunnen werken met de Robocar. In dit artikel zet onze specialist de aandachtspunten voor onderhoud en reparatie van de Robocar op een rij.


Controleschema

Verschillende onderdelen van de Robocar moeten periodiek gecontroleerd worden. Het verschilt per onderdeel hoe vaak dit moet gebeuren. In onderstaand controleschema vind je de benodigde controles en daarbij vermeld hoe vaak je deze controles dient uit te voeren.

Let op: schakel de Robocar voordat je start met de controle altijd uit met de hoofdschakelaar!


Onderhoud en reparatie van de Robocar


Blijkt tijdens (een van) bovenstaande controles dat er een defect is in de Robocar, neem dan direct contact op met een monteur. De Robocar in gebruik nemen ondanks de gevonden gebreken kan zeer gevaarlijk zijn en is dus verboden! 

Gerelateerde producten
Vragen over onderhoud aan de Robocar

Heb je vragen over het onderhoud aan de Robocar, of wil je een professionele monteur inschakelen? Neem dan contact op met onze specialisten via onderstaand formulier. Je ontvangt zo snel mogelijk reactie - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.


Frank SchoenmakersOver Frank Schoenmakers

Frank Schoenmakers heeft, met ruim 30 jaar op de teller als productspecialist mechanisatie, heel wat ervaring opgedaan binnen de tuinbouwbranche. De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in spuittechnieken. Hoe hij daar zelf over denkt? “Het leuke aan mijn functie is dat ik met mijn kennis telers kan helpen om hun teelt te verbeteren. De waardering die je daarvoor terug krijgt, is heel waardevol.”


Do not delete this link