Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Kennisbank    Mechanisatie    Onderhoudsvideo's    Accu

Video's onderhoud accu

Goed onderhoud van machines en apparaten is van groot belang om storingen te voorkomen, maar ook om een veilige werkomgeving te kunnen waarborgen. Op deze pagina vind je een overzicht van video's waarin wordt uitgelegd hoe je zelf onderhoud kan uitvoeren aan een accu. 

Let op: tref tijdens het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan een accu altijd de juiste veiligheidsmaatregelen. Accuvloeistof is namelijk sterk bijtend.
  • Voorkom huidcontact door handschoenen te dragen en draag ook altijd een veiligheidsbril. Kom je toch in contact met de accuvloeistof, was de handen dan direct met water en zeep en/of spoel de ogen gedurende 5 minuten met stromend water en raadpleeg een arts.
  • Draag tijdens het werken met een accu ook geen sieraden zoals ringen, armbanden, kettingen en horloges. Een kortsluitstroom kan een sieraad laten smelten, met ernstige brandwonden tot gevolg.
  • Voorkom verder kortsluiting en zorg dat er geen elektrische verbinding tussen de batterijpolen gemaakt wordt. De accukap dient onbeschadigd te zijn. Kale plekken of deuken kunnen voor kortsluiting zorgen!Accu Benomic StarAccu buisrailwagen 185 cm


Accu buisrailwagen 150 cmAccu Meto spuitwagenAccu EasykitVragen over accu-onderhoud

Heb je vragen over het onderhoud aan een accu, of wil je een professionele monteur inschakelen? Neem dan contact op met Giel van der Hoeven via onderstaand formulier. Je ontvangt zo snel mogelijk reactie - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.
Giel van der HoevenOver Giel van der Hoeven

“Giel van der Hoeven, onderhoudscoördinator, heeft al ruim 25 jaar ervaring in de sectoren tuinbouw en techniek. Sinds 2015 deelt hij zijn kennis met de klanten van Royal Brinkman. “Het oplossen van technische problemen en adviseren over onderhoud en inspecties blijft elke dag weer een uitdaging. Het leuke aan tuinbouwtechniek is dat dit steeds verschilt per klant. Dat houdt het werk interessant en afwisselend.”


Do not delete this link