Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Kennisbank Service artikelen

Een advies nodig? Via de Kennisbank heb je alle antwoorden bij de hand. Of je nu op zoek bent naar een keuzehulp voor de juiste handschoenen, maskers en brandblussers, of naar uitleg over HACCP en veilig werken: online staan onze specialisten 24/7 voor je klaar.

Heb je vragen? Stel deze dan eenvoudig en snel via het contactformulier.

 • Tips voor veilig werken in de tuinbouw

  Door de mogelijke risico's binnen een bedrijf in kaart te brengen en hierop te schakelen met de juiste maatregelen, verklein je de kans op onveilige situaties en bedrijfsongevallen.

  Lees meer
 • Veiligheid in de schuur of sorteerruimte

  In de schuur of de sorteerruimte is het vaak een komen en gaan van medewerkers, bezoekers, hetrucks en vrachtwagens. Daarom is het belangrijk dat je voldoende aandacht besteed aan veiligheidsmaatregelen in deze ruimtes.

  Lees meer
 • Wat is een ontruimingsplan?

  Een ontruimingsplan is een document waarin de werkwijze is vastgelegd die gehanteerd moet worden bij een ontruiming van een gebouw.

  Lees meer
 • Wat is BHV?

  De afkorting BHV staat voor bedrijfshulpverlening. Elk bedrijf met medewerkers is verplicht om minimaal een BHV-er, oftewel een bedrijfshulpverlener, te hebben op locatie.

  Lees meer
 • Wat is VCA?

  Het VCA certificaat is een algemeen veiligheidsbewijs wat aantoont dat een medewerker kennis heeft over veilig en gezond werken binnen een bedrijf.

  Lees meer
 • Heftruckcertificaat halen | Dit moet je weten

  Door een heftruckcertificaat te halen, ben je op de hoogte van de wetgeving en veiligheidseisen rondom het rijden met een heftruck.

  Lees meer
 • Hoe kies je de juiste werkbroek?

  Welke werkbroek het meest geschikt voor jou is, is met name afhankelijk van het soort werk dat je doet, maar er zijn ook een aantal extra opties waarvoor je kunt kiezen wanneer je een werkbroek aanschaft.

  Lees meer
 • Tips voor staand werken

  Langdurig staand werken zorgt voor een flinke belasting van de benen en de rug, wat kan leiden tot gezondheidsklachten. Daarom is het belangrijk om de juiste maatregelen te nemen.

  Lees meer
Martin en Silvia

Vragen over service artikelen
Heb je vragen over service artikelen, of wil je graag een advies op maat? Neem dan contact op met een van onze productspecialisten, of stel je vraag via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.
Do not delete this link