Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Shop    Kennisbank   Technische projecten   Zonnepanelen   Energie A1+ Dak?

Energie A1+ Dak Met het ‘Energie A1+ Dak’ bekostig je de renovatie van een bedrijfsruimte uit de energiebesparing die gerealiseerd wordt met de geïnstalleerde zonnepanelen. Door toepassing van hoogwaardige materialen is het mogelijk de isolatiewaarde van een verouderd bedrijfspand in één klap aan de huidige normen te laten voldoen en kunnen ze geheel of gedeeltelijk hun eigen stroom opwekken. De bedrijfsruimtes worden hierdoor behalve duurzaam ook comfortabeler en veel meer waard!

Benieuwd naar wat de renovatie van je dak kan opleveren of een vrijblijvende offerte aanvragen?
Daarnaast kan je slim gebruik maken van de subsidie- en stimuleringsregelingen voor solar. Renoveer je bedrijfsruimte, haal het asbest eraf en plaats zonnepanelen! De renovatie wordt zo bekostigd met subsidies en energiebesparingen. Dit maakt het Energie A1+ Dak extra aantrekkelijk!Energie A1+ Dak

Het Energie A1+ Dak wordt gemonteerd na het verwijderen van de oude, slecht geïsoleerde dakbedekking (met of zonder asbest). Door dit Energie A1+ Dak voldoet uw dak direct aan de huidige normen waardoor u voor maximale subsidie in aanmerking komt! De samenwerking Royal Brinkman en Barten Projecten ontzorgt voor u dit traject van A tot Z.

Voordelen
  • Energie A1+ Dak is milieuvriendelijk en draagt bij aan een groen imago
  • Zakelijk interessant door meerdere subsidies en aftrekposten
  • U bent minder afhankelijk van energie leveranciers en prijsstijgingen
  • Wij regelen het hele trajact van A t/m Z en wij verzorgen de complete installatie turnkey voor u!
  • Rendementen haalbaar van meer dan 20%
  • Investering al binnen 5 jaar terugverdiend
  • Korting op verzekeringspremies


Energie A1+ Dak stappenplan
  Subsidies ‘Energie A1+ Dak’

Het ‘Energie A1+ Dak’ sluit aan bij de wens om Nederland minder afhankelijk te maken van energieleveranciers en bij het streven om de CO2 uitstoot met minstens 20 procent terug te brengen in 2020 (volgens het energieakkoord 2013). Om dit te kunnen realiseren, heeft Staatssecretaris Atsma 20 miljoen euro subsidiegeld ter beschikking gesteld om zo veel mogelijk van de asbesthoudende dak- en gevelpanelen in Nederland te verwijderen. Agrarische bedrijven ontvangen extra subsidie bij het vervangen van asbest in combinatie met het monteren van zonnepanelen.

De doelstelling is dat alle asbest in 2024 verwijderd moet zijn (waarvan driekwart op boerderijen en andere agrarische bedrijfsgebouwen aanwezig is!). Atsma wil hiermee voorkomen dat het gevaar van asbest voor de volksgezondheid wordt vergroot. Van oudere asbesthoudende daken laat het verwerende materiaal gemakkelijker z’n gevaarlijke vezels los. Ook bij calamiteiten als brand of storm is het risico verhoogd. Hier ligt niet alleen een verantwoordelijkheid voor de gebouweigenaren, maar ook voor provincie en overheden, die willen waken voor verspreiding van asbestdeeltjes in lucht en bodem.


Maatwerk

Om dit maatwerk te kunnen leveren, hebben wij een nauwe samenwerking met Barten Projecten. Het “Energie A1+ Dak” is gebaseerd op een transparant 10 stappenplan. In dit plan wordt maatwerk geleverd dat ervoor zorgt dat de beoogde subsidies en stimuleringsregelingen daadwerkelijk gerealiseerd worden. Voordat er wordt overgegaan tot sanering zijn de benodigde stappen en aanvragen verzonden waardoor de vooraf beoogde resultaten ook behaald worden. Het traject wordt van A t/m Z verzorgd. Het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen met Barten Projecten of Royal Brinkman. Onze specialisten zullen hierna een afspraak maken voor een eerste kennismakingsgesprek. offerte op maat

Do not delete this link