Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Kennisbank    Technische projecten    Filtertechnieken voor de tuinbouw   Gaasfilter

Hoe werkt gaasfilter als filtertechniek?

Gaasfilter als filtertechniek
Geschreven door Joshua Reijnen | Laatste update: 25-06-2020

Gaasfilter kan worden gebruikt als filtertechniek in de tuinbouw. Gaasfilter is gaas dat is gespannen van metaaldraden, waarbij zeer fijne openingen zitten tussen de verschillende metaaldraden. Wanneer er vervuild water door het gaasfilter heen gepompt wordt, blijven de vuildeeltjes uit dit water achter in de openingen van het gaasfilter.


Verschillende soorten gaasfilter

Gaasfilter is verkrijgbaar in verschillende grofheden. Hoe fijner het gaas, hoe kleiner de openingen tussen de metaaldraden en hoe beter het gaas vuildeeltjes tegenhoudt. Welk type gaasfilter je kiest, is dus afhankelijk van de vuillast van het te reinigen water.

Gerelateerde productenVragen over gaasfilter als filtertechniek

Heb je vragen over filteren met behulp van gaasfilter, of wil je graag een advies op maat over deze filtertechniek? Neem dan contact op met waterspecialist Joshua, of stel je vraag via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.
Joshua Reijnen Over Joshua Reijnen

Joshua Reijnen is productspecialist op het gebied van watertechniek. In 2015 startte hij tijdens zijn studie Watermanagement als stagiair bij Royal Brinkman. Inmiddels is hij sinds 2017 dagelijks bezig met het ondersteunen van telers, door hen te adviseren over allerlei soorten watertechnische vraagstukken. “Een tevreden klant en echt iets kunnen bijdragen; dat is wat ik het allerleukste vind aan mijn werk.”


Do not delete this link