Als teler wordt het steeds belangrijker om op te vallen in de keten: van de handel tot aan de consument, met name voor feestdagen als Valentijnsdag en Moederdag is dit populair. Door een verpakking te laten ontwerpen en bedrukken, onderscheid je jouw product van de producten van concullega’s, waardoor je product meer opvalt in de markt en dus waarschijnlijk eerder uit het schap gepakt wordt. En dat is wat je wil! In dit artikel geven onze specialisten daarom uitleg over verpakking bedrukken en ontwerpen voor de tuinbouw.

Jouw Valentijnsdag- en Moederdag ideeën met de Royal Brinkman studio bespreken? Ontdek wat Royal Brinkman voor je kan betekenen.Gespecialiseerd ontwerpbureau
Een ontwerp laten maken voor de tuinbouw en de verpakking bedrukken kan je het beste laten doen door een ontwerpbureau dat gespecialiseerd is in deze sector. Voor met name verpakkingen van voedingsmiddelen gelden namelijk strenge regels en eisen. Gespecialiseerde ontwerpbureaus zijn hiervan op de hoogte en houden hier rekening mee bij het ontwerpen en bedrukken van een verpakking. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.


Verpakkingen bedrukken en ontwerpen
Royal Brinkman Studio Royal Brinkman heeft een eigen ontwerpstudio in huis waar verschillende ontwerpen worden gemaakt voor verpakkingen voor bijvoorbeeld dagen als Moederdag en Valentijnsdag, maar ook voor handelsdrukwerk, logo's en huisstijlen. Het is wel belangrijk dat je dit op tijd regelt aangezien er een tijd over het gehele proces heen gaat. De afdeling Verpakking & ontwerp kan de ideeën en wensen voor het gehele concept begeleiden, waarbij je maximaal wordt ontzorgd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan het portfolio van de Royal Brinkman Studio via Pinterest!


Meer informatie over ontwerpen en een verpakking bedrukken
Wil je meer weten over het laten maken van een speciaal ontwerp of een verpakking laten bedrukken voor Valentijnsdag en/of Moederdag? Of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met een van onze verpakkingsspecialisten, of stel je vraag via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur. Contact