Shop    Royal Brinkman Magazine    December 2015    Den Houter Gerbera wint grafisch ontwerp

Den Houter Gerbera wint grafisch ontwerp

Van 4 t/m 6 november presenteerde Royal Brinkman haar afdeling Verpakking & ontwerp op de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Het was voor het tweede opeenvolgende jaar dat specialisten en ontwerpers van Royal Brinkman aanwezig waren om kwekers te informeren en enthousiasmeren over de toegevoegde waarde die Royal Brinkman middels deze afdeling biedt.

Sandra Weerdenburg, productmanager Verpakking & ontwerp: “Onze afdeling houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop van en advisering over de artikelen potten, containers en trays, alsook hoezen en folie. Daarnaast ondersteunen wij de creatieve ontwikkeling van producten die kunnen helpen om een onderscheidende positie te creëren. Of het nu gaat om een bedrukte hoes, een bedrukking op een pot, een verpakking, of een compleet nieuwe huisstijl: Uw verpakking is onze zorg.”

Om de afdeling extra in de spotlights te plaatsen, maakten bezoekers gedurende de drie beursdagen kans op het gratis laten ontwerpen van een huisstijlelement door Royal Brinkman. Na loting kwam uiteindelijk het visitekaartje van snijbloemenkweker Den Houter Gerbera uit Waddinxveen als winnaar uit de (brieven)bus. Berry den Houter: “Helemaal super dat ik heb gewonnen en hier ik kan er ook echt iets mee. Het is mooi dat Royal Brinkman ook verpakkingsconcepten aanbiedt. Ik ga nog eens goed nadenken wat ik voor deze prijs van € 750,- ga laten ontwerpen.” 

Naast de winactie op de beurs maakten (potentiële) klanten van Royal Brinkman ook in de aanloop naar de Trade Fair al kans op deze prijs. Door middel van het invullen van het formulier op de speciaal ontwikkelde webpagina, kon men in de twee weken voorafgaand aan de beurs ook kans maken op de mooie prijs.


Meer informatie over jouw verpakking en/of ontwerp?

Vul dan onderstaand formulier in en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie van een van onze verpakking- en ontwerpspecialisten.
Grafisch ontwerp