Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Hygiënesluizen

Bekijk alle

Reiniging en desinfectie

Bekijk alle

Verpakkingsproducten

Bekijk alleThema Mechanisatie
Binnen het thema 'Mechanisatie' vallen de technische handelsgoederen en werktuigbouw. Voor de verkoop en installatie van producten als spuitapparatuur, elektrotrekkers, buisrailwagens, oogstwagens, aluminium producten etc. is een team van specialisten werkzaam. De combinatie van goede kennis van de glastuinbouw, de teelten en deskundig advies maken de juiste inzet van producten op de juiste plaats mogelijk. Het doel is een optimaal functionerend glastuinbouwbedrijf waarbij alles op rolletjes loopt.

De productgroep Mechanisatie bevat o.a. de intern transportmiddelen als buisrailwagens, elektrotrekkers en oogstwagen. Royal Brinkman heeft verschillende partners voor deze productgroepen, met name Berg Hortimotive is al jaren hofleverancier voor Royal Brinkman. Ook in spuitapparatuur, kasdekreinigers en horizontale spuitbomen ben je bij Royal Brinkman aan het goede adres, samen met onze partners van Empas en Van der Waay Machinebouw kunnen wij u optimaal adviseren. Ook in de teeltwisselmachines en reiniging kunt u bij ons terecht. Het gehele assortiment van Weterings en Dibo reinigingsapparatuur is opgenomen in het Royal Brinkman assortiment. Ook in de hygiëne zijn onze productspecialisten actief, denk hierbij aan ontsmettingsmatten of hygiënesluizen, samen met onze partners Boons-FIS en Flexxolutions gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Binnen de productgroep Mechanisatie bevinden zich ook de klein technische handelsgoederen. Denk hierbij aan weegschalen, scharen en messen en aluminium constructies. Royal Brinkman heeft een exclusieve samenwerking met Metaalgaasweverij Dinxperlo. Samen met deze partner staan wij 100% achter ons hoogwaardig, betrouwbaar en maatvast bloemengaas in iedere gewenste maat. Ook steunmateriaal voor diverse toepassingen behoort tot het thema Mechanisatie.

Mechanisatie


Do not delete this link