Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Kies een thema:    Mechanisatie 

Mechanisatie

Tuinbouwmachines worden in de tuinbouw steeds vaker ingezet om werkzaamheden te vereenvoudigen, doordat arbeid steeds schaarser wordt. Royal Brinkman biedt een breed assortiment spuitapparatuur, machines en installaties, reinigingsapparatuur, pompen en meer voor de professionele tuinbouw. 

  • Persoonlijk advies van onze specialisten


    Onze specialisten adviseren je graag over het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om het organiseren van het intern transport of het spuiten van gewasbeschermingsmiddelen in het gewas. De combinatie van deskundig advies, 135 jaar ervaring, aangevuld met een breed assortiment maken het verschil. Via royalbrinkman.nl heb je altijd 24/7 toegang tot kennis, advies en producten. Bovendien bestel je snel en eenvoudig jouw benodigde producten of vraag je direct en geheel vrijblijvend een offerte aan. Op zoek naar onderdelen? Ook daarvoor kun je terecht via de Onderdelenzoeker. Op deze manier vind je in drie stappen het juiste onderdeel en voorkom je tijdsverspilling, zodat jouw machines en apparaten niet tot stilstand komen. Met het brede assortiment van onder andere leveranciers als Berg Hortimotive, Empas, Weterings Machinery, Van der Waay en Pulsfog voorziet Royal Brinkman je altijd in de juiste oplossing met als doel jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren.


Hygiënesluizen

Bekijk alle

Reiniging en desinfectie

Bekijk alle

Verpakkingsproducten

Bekijk alleEfficiëntie met tuinbouwmachines

Binnen het thema 'Mechanisatie' vallen de technische handelsgoederen en werktuigbouw. Voor de verkoop en installatie van producten als spuitapparatuur, elektrotrekkers, buisrailwagens, oogstwagens, teeltwisselingmachines, kasdekreinigers en meer ben je bij Royal Brinkman aan het juiste adres. Met al meer dan 135 jaar ervaring in de glastuinbouw, teelten, deskundig advies van onze specialisten maken de juiste inzet van producten op de juiste plaats mogelijk. Het doel is een optimaal functionerend proces op jouw bedrijf.

Assortiment tuinbouwmachines en installaties

Op royalbrinkman.nl vind je een breed assortiment tuinbouwmachines, waaronder de intern transportmiddelen als buisrailwagens, elektrotrekkers en oogstwagen. Royal Brinkman heeft verschillende partners voor deze productgroepen, met name Berg Hortimotive is al jaren hofleverancier voor Royal Brinkman. Ook in spuitapparatuur, kasdekreinigers en horizontale spuitbomen ben je bij Royal Brinkman aan het goede adres, samen met onze partners van Empas en Van der Waay Machinebouw kunnen wij u optimaal adviseren. Om de teeltwisseling uitstekend te laten verlopen, bieden wij teeltwisselingmachines van Weterings Mechanisatie aan. Bovendien is het belangrijk dat je na het ruimen van het gewas de kas grondig reinigt, zodat ziektes en plagen wordt afgedood. Bedrijfshygiëne is de laatste jaren een belangrijk begrip geworden in de tuinbouw. Ontsmettingsmatten en hygiënesluizen zijn mede daardoor steeds vaker de standaard. Het team van HortiHygienz staat voor je klaar om de gehele bedrijfshygiëne in kaart te brengen. Samen met onze partners Boons-FIS en Flexxolutions gaan we deze uitdaging met je aan. 
Binnen het thema Mechanisatie bevinden zich ook de klein technische handelsgoederen. Denk hierbij aan onderdelen, meetapparatuur, weegschalen, scharen en messen en aluminium constructies. Royal Brinkman heeft een exclusieve samenwerking met Metaalgaasweverij Dinxperlo. Samen met deze partner staan wij 100% achter ons hoogwaardig, betrouwbaar en maatvast bloemengaas in iedere gewenste maat. Ook steunmateriaal voor diverse toepassingen behoort tot het thema Mechanisatie.

Onderhoud van machines en installaties

Regelmatig onderhoud aan machines en installaties is van groot belang om stilstand en storingen te voorkomen. Bovendien verlengt regelmatig onderhoud de levensduur van jouw machines. In onze kennisbank kun je diverse onderhoudsschema’s vinden, zodat je ervan verzekerd bent dat de werkzaamheden kunnen continueren. 


Do not delete this link