Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Hef- en hijsmateriaal

Hefmaterialen, oftewel hef- en hijsapparaten, ontlasten je werknemers tijdens zware werkzaamheden. Bij Royal Brinkman vind je een breed assortiment heftmaterialen voor de professionele glastuinbouw.
1 product(en) gevonden
 ArtikelnaamPrijs per eenheid  AantalBesteleenheid
Meubelroller 600x400x170 mm
460000544
Prijs per eenheid:
stuk(s)
Resultaat 1-1 van 1
Toon
Do not delete this link

Hefmateriaal in de tuinbouw

Hef- en hijsapparaten zijn een welkome aanvulling voor de professionele glastuinbouw. Bij Royal Brinkman vind je palletwagens, machinekrikken, assteunen en dommekrachten van o.a. onze partners Vink Lisse en Airpress om werkzaamheden te verlichten. Het gebruik van hefapparaten maakt het werken veiliger op veel verschillende plekken in het bedrijf; van de schuur tot aan de werkplaats. Wanneer je hefmateriaal wilt kopen dan dien je rekening te houden met verschillende factoren zoals gewicht en afmetingen van de te vervoeren goederen, het benodigde hefbereik en in het geval van palletwagens ook de vorklengte en draagbreedte.

Palletwagen

Een palletwagen is hefmateriaal dat hedendaags wordt gebruikt om pallets te vervoeren of op de juiste plek te zetten in de professionele glastuinbouw. Palletwagens worden voornamelijk gebruikt om grote hoeveelheden producten over een kort traject te verplaatsen. In ons assortiment hefmateriaal vind je onder andere palletwagens van Jungheinrich. Deze palletwagens staan bekend om het snel bodemvrij maken van de pallet. De palletwagens zijn in verschillende vorklengtes en draagbreedtes verkrijgbaar. Bovendien heb je ook de keuze om te kiezen uit rubben en nylon stuurwielen of nylon en vulkolan lastwielen. 

Machinekrikken

Machinekrikken, oftewel hydraulische krikken, vereenvoudigen het optillen van zware objecten. Hefmateriaal op basis van hydrauliek kunnen met geringe inspanning zware objecten eenvoudig optillen. Dommekracht werden voorheen gebruikt als krik en zijn dus de voorloper van de hydraulische kriks.

Assteunen

Wanneer een object voor een langere tijd opgetild moet worden, dan bieden assteunen een uitkomst. Bij Royal Brinkman kun je terecht voor diverse assteunen van Airpress.
Do not delete this link