Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Ontbladermachine

Ontbladermachines worden in de professionele tuinbouw gebruikt voor het ontbladeren van bloemstelen. Royal Brinkman biedt diverse producten aan in haar assortiment voor het ontbladeren van bloemstelen.
10 product(en) gevonden
Do not delete this link

Ontbladeren in bloemenlijn

Met een BTM bloemenlijn kunnen bloemen eenvoudig en snel worden verwerkt. De bosmachine is vaak uitgerust met een knipunit en een ontbladeraar. De ontbladeraar is voorzien van assen met borstels. Bovendien vind je ook een ontbladermachine, tafels, afvalzak en snoeimachine van Olimex in het assortiment. 

Ontbladerborstels

Royal Brinkman biedt verschillende ontbladerborstels aan van het merk Olimex en BTM. De rubberen borstels draaien tegen elkaar waardoor de bloemstelen schoon worden geveegd. Een borstel kan via diameter verschillen afhankelijk van het type en soort bloem. Daarnaast hebben de borstel lange of korte pennen en zijn ze gemaakt hard of zacht rubber. Op deze manier ben je altijd verzekerd van de juiste ontbladerborstel. 

Ontbladermachine kopen

Bij Royal Brinkman kun je terecht voor ontbladermachines en de juiste ontbladerborstels. Wil je een advies over de mogelijkheden van ontbladermachines? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op
Do not delete this link