Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Spuithaspels

Spuithaspels vereenvoudigen het af- en oprollen van de slang tijdens spuitwerkzaamheden. Royal Brinkman biedt een breed assortiment Berg Hortimotive spuithaspels voor de professionele tuinbouw.
7 product(en) gevonden
Do not delete this link

Spuithaspels in de tuinbouw

Spuithaspels verbeteren de arbeidsomstandigheden tijdens het spuiten of gieten. Het trekken of slepen met een slang is vaak onhandig en kost daarbij ook de nodige tijd. In ons assortiment vind je elektrische spuithaspels van Berg Hortimotive. Met behulp van een elektrisch spuithaspel wordt de slang eenvoudig afgerold door een magnetische koppeling in de trommel van de spuithaspel. Wanneer je een kap hebt van meer dan 50 meter diep, dan raden wij je aan om een spuithaspel met geleider te gebruiken. Hierdoor wordt de slang netjes opgerold en werkt het efficiënter. Spuithaspels worden voor diverse werkzaamheden in de tuinbouw gebruikt, waaronder gieten van het gewas, spuiten van gewasbeschermingsmiddelen, reinigen van de kas en plaatselijk corrigeren in een biologische teelt.

Spuithaspel kopen

Elektrische spuithaspels zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen: 230 en 400 V. Bovendien zijn er ook spuithaspel verkrijgbaar die gemonteerd kunnen worden op een spuitwagen of buisrailwagen. Wanneer je een spuithaspel gebruikt op het betonpad dan wordt er gebruik gemaakt van twee luchtbanden en twee zwenkwielen. Spuitwerkzaamheden op een onverharde ondergrond? Dan kan de spuithaspel ook voorzien worden van drie luchtbanden. Wil je een nieuwe spuithaspel aanschaffen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor onderdelen van Berg Hortimotive slang- en spuithaspels kun je terecht bij ons. Via de Onderdelenzoeker vind je in drie stappen eenvoudig het juiste onderdeel. Op deze manier voorkom je stilstand van je spuithaspel en kun je altijd de benodigde werkzaamheden uitvoeren.
Do not delete this link