Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Kies een thema:    Mechanisatie    Machines en installaties   Teeltwisseling machines

Teeltwisseling machines

De teeltwisseling is vaak een hectische periode waarin veel verschillende handelingen verricht moeten worden. De teeltwisseling machines van Weterings Mechanisatie nemen veel handelingen uit handen. Bij Royal Brinkman vind je een breed assortiment machines voor de teeltwisseling; van versnipperaars tot aan AC-e rollers.

Machines voor de teeltwisseling

Tijdens de teeltwisseling moet het oude gewas verwijderd worden uit de kas. Weterings Mechanisatie heeft verschillende machines ontwikkeld om deze handelingen te versnellen. Zo kun je denken aan een bindmachine, versnipperaar en opslagcontainers. Met behulp van de bindmachine Super Twister worden de tomatenplanten bij elkaar gebonden. Middels de multiroller en de Bio Chopper versnipperaar wordt het gewas het pad uitgetrokken en vervolgens versnipperd. Naast het oude gewas moet ook het folie, atlasdraden en schermdoek worden verwijderd. Met behulp van een AC-e roller worden deze onderdelen eenvoudig de kas uitgetrokken. Bekijk het stappenplan van onze specialisten voor het verwijderen van oud gewas.

Weterings Mechanisatie machines kopen

Ben je geïnteresseerd in een teeltwisseling machine van Weterings Mechanisatie of heb je vragen over het assortiment? Neem dan contact op met één van onze specialisten van de afdeling Mechanisatie. Zij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden. 
Do not delete this link