Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Mechanisatie    Oogstverwerking

Oogstverwerking

Het oogsten van het gewas, ook wel oogstverwerking genoemd, is vaak arbeidsinstensief. Om het oogsten eenvoudiger te maken, kun je gebruik maken van een aantal hulpmiddelen. Van diverse machines tot stamatten, bij Royal Brinkman kun je terecht voor een ruim assortiment producten voor oogstverwerking. 

Oogstverwerking in de tuinbouw

Het oogsten van producten in de tuinbouw, of dit nu gaat om bloemen of vruchten, is arbeidsintensief. In ons assortiment vind je hulpmiddelen voor oogstverwerking voor verschillende teelten:

  • Oogstverwerking in de groenteteelt: het oogsten van tomaat, komkommer en paprika gebeurt vaak met behulp van transportwagens. Tijdens het sorteren van deze producten kan het voor komen dat werknemers langdurig moeten staan. Stamatten bieden een uitkomst en vergroten het comfort van staand werken. Werknemers hebebn door het gebruik van een stamat minder snel vermoeide benen wat ten goede komt van de productiviteit. Onze specialisten zetten een aantal tips op een rij voor staand werken tijdens oogstverwerking.
  • Oogstverwerking in de bloementeelt: bij de oogstverwerkingen van bloemen komen veel handelingen kijken. Zo dienen bloemen gebost te worden met behulp van bosmachines. Bovendien wordt er in de teelt van chrysanten vaak een ontbladermachine gebruikt. Naast het bossen en ontbladeren van bloemen wordt er in dit segment vaak gebruik gemaakt van knipautomaten en bindmachines om de bloemen gereed te maken voor de verkoop. Al deze hulpmiddelen vind je in ons assortiment oogstverwerking. 
  • Oogstverwerking in de potplantenteelt: voor de oogstverwerking van potplanten worden uitzetvorken gebruikt om de potplanten op de juiste breedte naast elkaar uit te zetten. Ook voor uitzetvorken kun je terecht op royalbrinkman.nl. 

 

Producten voor oogstverwerking kopen

Bij Royal Brinkman kun je terecht voor diverse producten voor oogstverwerking. Wil je een advies over de mogelijkheden van de diverse producten voor oogstverwerking? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

Do not delete this link