Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Mechanisatie    Spuitapparatuur  Birchmeier spuiten

Birchmeier spuiten

Een Birchmeier rugspuit, oftewel drukspuit, wordt vaak gebruikt voor het spuiten van meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen. Met de Birchmeier rugspuiten heb je altijd de juiste spuit voor elke klus. Ontdek het diverse assortiment rugspuiten.

Birchmeier rugspuit

De Birchmeier rugspuit is de ideale rugsproeier voor grootschalige toepassingen door professionele gebruikers. De rugspuit heeft een ongeëvenaarde kwaliteit waardoor het sproeien erg eenvoudig is. Wanneer je een rugspuit wilt kopen dan kun je kiezen uit twee volumes: Birchmeier Flox (10ltr) en de Birchmeier Iris (15ltr). Het gebruik van de juiste hoeveelheid water en middel zijn van belang voor een optimaal resultaat. In een artikel legt onze specialist uit hoe je een rugspuit het beste kunt gebruiken en hoe je de juiste hoeveelheid spuitvloeistof berekent.

Divers assortiment Birchmeier spuiten

Naast de Birchmeier rugspuiten, biedt Royal Brinkman ook diverse schouder- en handspuiten aan. Voor kleinere werkzaamheden zijn de gebruiksvriendelijke Hobby star handspuit (5 ltr) of de handige Super star handspuit (1,25 ltr) erg geschikt. Voor wat grotere oppervlaktes en werkzaamheden biedt Birchmeier een goed alternatief van de rugspuit, namelijk de Garden star schouderspuit (5 ltr). Deze Birchmeier spuit is een klassieke, robuuste en eenvoudige drukspuit inclusief handige draagriem. 

Birchmeier spuit kopen

Wil je een nieuwe Birchmeier spuit aanschaffen en heb je advies nodig? Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie. 

Birchmeier onderdelen

Alle losse rugspuit onderdelen van de Birchmeier zijn verkrijgbaar op royalbrinkman.nl. Via onze Onderdelenzoeker vind je in 3 eenvoudige stappen het juiste onderdeel voor je Birchmeier rugspuit.

Nematoden

Nematoden kunnen met behulp van een rugspuit worden uitgezet. Bij het uitzetten van nematoden dien je te zorgen voor vochtige omstandigheden. Bij zonnig weer raden wij aan om de nematoden niet toe te passen. Bij het toepassen van de nematoden is het belangrijk dat de bodemtempratuur tussen de 5 en 30°C  is. Onze specialisten vertellen je graag meer over het inzetten van Nematoden als natuurlijke vijand.
 
Do not delete this link