Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Poederverstuivers

Poederverstuivers worden gebruikt voor het plaatselijk verstuiven van gesteente melen zoals basaltmeel en lavameel. Bekijk het assortiment poederverstuivers.
3 product(en) gevonden
 ArtikelnaamPrijs per eenheid  AantalBesteleenheid
Birchmeier Bobby verstuiver 0.5
390000035
Prijs per eenheid:
stuk(s)
Ripa granulaatstrooier YC7
832000027
Prijs per eenheid:
stuk(s)
Vydate connector voor ecolite container
831999996
Prijs per eenheid:
stuk(s)
Resultaat 1-3 van 3
Toon
Do not delete this link

Poederverstuiver in de tuinbouw

Poederverstuivers worden in de professionele tuinbouw ingezet als hulpmiddel voor het bestrijden van diverse ziekten en plagen. Met behulp van een poederstuiver kan er op kleine schaal bestrijdingsmiddelen verstoven worden. Lavameel, basaltmeel, stuifmeel en sulfaten zijn stoffen die met behulp van een poederverstuiver door de productie van een poederwolk gelijkmatig verspreid kunnen worden. Het bestrijdingsmiddel kan in het reservoir van de poederverstuiver geplaatst worden. Royal Brinkman biedt de Bobby poederverstuiver van Birchmeier aan in haar assortiment.  

Naast de poederverstuiver biedt Royal Brinkman ook de Ripa granulaatstrooier aan in haar assortiment. Granulaatstrooiers zijn onderdeel van verdelingsapparatuur voor gewasbeschermingsmiddelen in vaste vorm. Met behulp van een granulaatstrooier kunnen oppervlakten eenvoudig worden bemest. 
Do not delete this link