Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Schouderspuiten

De schouderspuit is een klassieke en eenvoudige drukspuit die inzetbaar is voor grotere oppervlaktes. De gebruiksvriendelijke schouderspuit bevat een handige draagriem en een lichtgewicht sproeirevolver. Ontdek het assortiment schouderspuiten en ervaar zelf het gemak.
7 product(en) gevonden
Do not delete this link

Birchmeier schouderspuit

De Birchmeier schouderspuit is een klassieke en eenvoudige drukspuit die geschikt is voor grotere oppervlaktes. De schouderspuit heeft een 3 bar werkdruk en een gecombineerde pomp- en draaggreep met houder voor de sproeilans. Een lichtgewicht sproeirevolver en handige draagriem zorgen voor een optimale toepassing. 

Onderdelen schouderspuit

Voor de schouderspuit zijn er ook losse onderdelen verkrijgbaar, zoals revolverafsluiters en regelbare spuitdoppen. Vind in drie eenvoudige stappen je benodigde schouderspuit onderdelen met de Onderdelenzoeker

Schouderspuit kopen

Bij Royal Brinkman kun je terecht voor diverse schouderspuiten. Wil je een advies over de juiste schouderspuit? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

Do not delete this link