Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop   Mechanisatie    Transportmiddelen

Transportmiddelen

Transportmiddelen zijn belangrijk voor een goede bedrijfsvoering. Bij Royal Brinkman kun je terecht voor een breed assortiment transportmiddelen; van transport van producten en personeel tot overstapbruggen, wielen en banden.

De nieuwste transportmiddelen op royalbrinkman.nl

Bekijk alle

Transportmiddelen in tuinbouw

In de kas maakt men gebruikt van verschillende transportmiddelen. Voor het eenvoudig vervoeren van werknemers, teelt of pallets, bij Royal Brinkman kun je terecht voor een breed assortiment transportmiddelen:

  • Deense karren: één van meest gebruikte karren in de professionele glastuinbouw. Vanwege de grootte, gewicht en mogelijkheid tot stapelen zijn Deense karren voor veel telers – met name in de sierteelt - een belangrijke toegevoegde waarde als het gaat om (intern) transport.
  • Buisrailwagens: worden in de groenteteelt vaak gebruikt voor het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. Bij Royal Brinkman kun je terecht voor een ruim assortiment buisrailwagens van Berg Hortimotive.
  • Fietsen en steppen: zijn handig om snel achter- of voorin de kas te komen. Bij Royal Brinkman kun je terecht voor fietsen, steppen en de nodige accessoires voor deze transportmiddelen.
  • Pallettrucks: zijn handig voor het verplaatsen van grote hoeveelheden. Bij Royal Brinkman kun je terecht voor disselstapelaars, handpalletwagens en draagframes. 
  • Monorailwagens en transportwagens: worden vaak in potplanten en bloemen gebruikt voor het transporteren van de teelt in de kas. Bij Royal Brinkman kun je terecht voor een breed assortiment monorailwagens. 

Naast Deense karren, buisrailwagens, fietsen en steppen, pallettrucks, monorailwagens en transportwagens kun je bij Royal Brinkman ook terecht voor: oogstwagens, buisrailwagen onderdelen, gootwagens, buisrailsteunen, elektrotrekkers, ergon, kruiwagens, steekwagens, bakwagens, laadrails, lagers, overstapbruggen, transportbanen en overige transportmiddelen. 


De juiste wielen voor transportmiddelen

Verschillende transportmiddelen maken gebruik van wielen, denk hierbij aan Deense karren, kantelbakken en (vuil)containers. Om te zorgen dat alle transportmiddelen goed werken, is het belangrijk dat je kiest voor de juiste wielen. Wielen hebben invloed op de factoren van het transportmiddel zoals, schokbestendigheid, geluidsniveau en draagkracht. Onze specialisten hebben een artikel geschreven waarin zij uitleg geven over het kiezen van de juiste wielen voor je transportmiddelen

Veiligheid transportmiddelen

Transportmiddelen, zoals buisrailwagens, worden vaak gebruikt bij werkzaamheden als oogsten of gewasverzorging. Werken op hoogte brengt echter wel risico met zich mee, het is daarom belangrijk dat werknemers op de hoogte zijn van de veiligheidsmaatregelen. De veiligheidsmaatregelen zijn er voor, tijdens en na het gebruik van het transportmiddel. Onze specialisten leggen in een artikel uit hoe je veilig kan werken met een buisrailwagen

Onderhoud en repareren transportmiddelen

Veel telers maken gebruik van buisrailwagens als transportmiddel. Bij buisrailwagens is het belangrijk dat het transportmiddel regelmatig en op de juiste manier gecontroleerd wordt. Zo ben je op tijd met het uitvoeren van onderhoud en kunnen er eventuele reparaties uitgevoerd worden. Door het regelmatig controleren van transportmiddelen zorg je ervoor dat werknemers veilig kunnen werken. Onze specialisten hebben een artikel geschreven waarin zij uitleg geven over onderhoud en reparatie van transportmiddelen.

Transportmiddelen kopen

Transportmiddelen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Benieuwd wat transportmiddelen voor je kunnen betekenen, of wil je advies over het juiste transportmiddel? Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie. 

Do not delete this link