Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Do not delete this link

Verpakkingsmachines

Verpakkingsmachines worden in de professionele tuinbouw veel gebruikt in het verpakkingsproces om arbeid te besparen. Royal Brinkman biedt een breed assortiment verpakkingsmachines, waaronder palletwikkelaars, dozensluitmachines, omsnoeringsmachines en transportbanen.
7 product(en) gevonden
Do not delete this link

Verpakkingsmachines voor de tuinbouw

Verpakkingsmachines worden in de professionele glastuinbouw veel gebruikt voor het verpakken van groente- en of fruit met als doel de houdbaarheid van de producten te verhogen of je producten te onderscheiden van de concurrent. Veel bedrijven kiezen er vaak voor om zelf het product te verpakken, waardoor er vaak een schakel uit de keten valt. Het verpakken van een product bestaat vaak uit verschillende processen, daarom biedt Royal Brinkman een breed assortiment palletwikkelmachines, dozensluitmachines, omsnoeringsmachines en transportbanen.

Palletwikkelmachines

Een palletwikkelmachine is een verpakkingsmachine die wordt gebruikt voor het verpakken van pallets met stretchfolie, gatenstretch folie of wikkelnet. Door het gebruik van een palletwikkelaar wordt de palletlading gestabiliseerd en creëer je een professionele uitstraling. Bovendien bespaart een palletwikkelmachine veel arbeid, doordat medewerkers niet met de hand om de pallet heen moeten lopen. Het assortiment palletwikkelmachines bestaat uit eenvoudig palletwikkelaars tot volautomatische machines. Bovendien koop je bij Royal Brinkman ook accessoires als een oprijplaat voor het draaiplateau.

Dozensluitmachines

Dozensluitmachines zijn ideaal voor het verpakken van je producten in dozen. De machines zorgen voor een soepele en snelle sluiting van de dozen. In ons assortiment vind je SIAT dozensluitmachines die bekend staan als robuuste, gebruiksvriendelijke en betrouwbare dozensluitmachines. Wanneer je een dozensluitmachine wilt kopen dan kun je kiezen uit semi- en volautomatische machines. Op deze manier bespaar je tijd en geld in je verpakkingsproces.

Omsnoeringsmachines

Een omsnoeringsmachine bundelt diverse verpakkingen in het verpakkingsproces. Bij Royal Brinkman vind je een breed assortiment omsnoeringsmachines; van semiautomatisch tot volautomatisch, zowel verticaal als horizontaal. In de tuinbouw worden pallets met behulp van omsnoeringsmachines gespannen, geseald en afgesneden. 

Transportbanen

Om de diverse machines in een verpakkingslijn te integreren, wordt in de tuinbouw regelmatig gebruik gemaakt van transportbanen. Transportbanen zijn rollenbanen waarmee de geoogste producten worden aangevoerd. De rollenbanen zijn van kunststof en worden de zwaartekracht aangedreven. 

Verpakkingsmachine kopen

Ben je van plan om een nieuwe verpakkingslijn aan te schaffen? Dan ben je bij Royal Brinkman aan het juiste adres. In ons assortiment vind je diverse verpakkingsmachines: van palletwikkelmachines tot dozensluitmachines en omsnoeringsmachines. Heb je vragen of wilje graag meer informatie over verpakkingsmachines voor de tuinbouw? Neem dan contact op met je vaste contactpersoon. Wij adviseren je graag over de juiste verpakkingsmachine voor jouw situatie. 

Do not delete this link