Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Nieuws

 • Aangepaste leverdagen rond Pinksteren 2023

  17 mei 2023
  Pinksteren komt er weer aan! In de week voor en na Pinksteren hanteren wij een aangepast bestel- en leverschema.
  Let op: Op maandag 29 mei zijn onze kantoren en winkels gesloten en vinden er geen leveringen plaats. 

 • GreenTech Amsterdam 2023
  10 mei 2023
  Van 13 juni tot en met 15 juni 2023 vindt de GreenTech Amsterdam plaats in de RAI Amsterdam. GreenTech Amsterdam is het nummer één platform voor tuinbouwtechnologie in Nederland. Professionals uit de sector van over de hele wereld komen tijdens deze beurs samen om te verbinden, te netwerken, kennis te delen en zaken te doen.​ Royal Brinkman is aanwezig op dit evenement om telers wereldwijd te informeren over onze kennis, producten, innovatieve oplossingen en diensten. ​

 • Introductie Power Food 3.0 en Power Food Plus 3.0

  Power Food 3.09 mei 2023
  Nieuwe voeding voor Montdorensis en Orius geeft verdubbeling van populatieopbouw
  ‘s-Gravenzande – Het bijvoeren van roofmijten en roofwantsen met Power Food is een succesvolle ontwikkeling in de biologische gewasbescherming. De resultaten onder glas zijn zeer goed en de populatie natuurlijke vijanden is veel sneller op oorlogssterkte. Plagen als trips, witte vlieg en spint zijn veel beter biologisch te bestrijden zonder chemische correcties. Sinds de eerste introductie in 2015 is het voedingsdieet flink verbeterd. Royal Brinkman introduceert nu Power Food 3.0, een nog beter voedingsdieet voor o.a. Montdorensis en Orius waardoor een twee keer zo snelle populatieopbouw in het gewas plaatsvindt.

 • Aangepaste leverdagen rond Hemelvaart 2023

  8 mei 2023
  Hemelvaartsdag komt er weer aan! In de week voor en na Hemelvaart hanteren wij een aangepast bestel- en leverschema.
  Let op: Op donderdag 18 mei zijn onze kantoren en winkels gesloten en vinden er geen leveringen plaats. 

 • Geen rupsen en minder chemie dankzij TRICHOcontrol

  Batist18 april 2023
  Geen rupsen en minder chemie dankzij TRICHOcontrol
  ‘s-Gravenzande - In de teelt van o.a. gerbera en paprika ondervinden telers veel last van rupsen van de Turkse mot. Deze rupsen veroorzaken veel schade aan het gewas. Een goede biologische oplossing was er tot op heden niet. In het verleden is het nooit gelukt om met de sluipwesp Trichogramma achaeae tot een goede parasitering te komen van de eitjes van de motten. Nu is er nieuws!
  Royal Brinkman introduceert in samenwerking met Agrobío TRICHOcontrol: een nieuwe productvariant van Trichogramma voor de biologische bestrijding van rups. Het voordeel van dit nieuwe materiaal is dat de poppen zeer snel en gedoseerd uitkomen. Er wordt een parasiterings percentage gerealiseerd van bijna 100%.

 • Aangepaste leverdagen rond Koningsdag 2023

  17 april 2023
  Koningsdag komt er weer aan! In de week voor en na koningsdag hanteren wij een aangepast bestel- en leverschema.
  Let op: Op donderdag 27 april zijn onze kantoren en winkels gesloten en vinden er geen leveringen plaats. 

 • Vier nieuwe bussen voor biotransport
  3 april 2023
  ‘s-Gravenzande - Onlangs werden de sleutels overhandigd van vier splinternieuwe Volkswagen Crafters aan Royal Brinkman. Jan van Vliet, accountmanager van Wittebrug overhandigde de sleutels aan logistiek manager Cor van den Bos van Royal Brinkman. De vier geconditioneerde bestelbussen worden ingezet voor het leveren van biologische gewasbescherming en hommels aan telers onder glas in Nederland en België.

 • Gewijzigde openings- en levertijden Pasen 2023

  29 maart 2023
  Pasen staat weer voor de deur! In de week voor en na Pasen hanteren wij een aangepast bestel- en leverschema.
  Let op: op maandag 10 april (Tweede Paasdag) zijn onze kantoren en winkels gesloten en vinden er geen leveringen plaats. 

 • Introductie Royal Brinkman FlowerMesh
  27 maart 2023
  ‘s-Gravenzande - Royal Brinkman introduceert de merknaam FlowerMesh voor haar bloemengaas. FlowerMesh bloemengaas is dé basis voor een goede ruimtebenutting bij de teelt van snijbloemen in kassen. De kweker wil elke vierkante centimeter teeltruimte optimaal benutten. Het begint met de kapmaat, de pootafstand, en de eventuele breedte van de hijsligger. Deze zijn bepalend voor het maken van het meest ideale gaasplan met zoveel mogelijk mazen. Elke kwekerij is anders en Royal Brinkman levert optimaal maatwerk in FlowerMesh gaas.

 • Samenwerking Royal Brinkman en SB Soli Plant
  Soli Plant21 maart 2023
  Royal Brinkman en SB Soli Plant hebben hun samenwerking bekrachtigd voor het in de markt zetten van een product op basis van een nieuwe techniek: Micro Carbon Technology®. Met deze technologie op koolstofbasis verbetert de plantopname van nutriënten en andere moleculen. Een goede opname van nutriënten speelt een belangrijke rol in het verbeteren van plantweerbaarheid. Het product X-Tend Gold beschikt over deze techniek. 

 • Samenwerking met Hoogendoorn Growth Management
  21 februari 2023
  ’s-Gravenzande/Vlaardingen - Royal Brinkman en Hoogendoorn Growth Management zijn een samenwerkingsverband aangegaan om telers wereldwijd te voorzien van één van de meest geavanceerde klimaatcomputers. Onder het motto ‘Let’s improve together’ gaan de ambitieuze organisaties zich samen inzetten voor het verder duurzaam ontwikkelen van de mondiale tuinbouwsector. Met de toevoeging van de IIVO processcomputer aan het assortiment van Royal Brinkman wordt het voor een nog grotere groep internationale telers mogelijk te kiezen voor slimme software en geavanceerde hardware om de specifieke behoeften van het gewas vast te stellen en te managen.

 • Eerste Celine meetsysteem geïnstalleerd
  Een technische installatie die geheel zelfstandig monsters neemt van de watergift en het drainwater: niet één keer per week maar acht (!) keer per dag. En het blijft niet bij het nemen van een watermonster, het monster wordt ook real-time geanalyseerd op aanwezige nutriënten. Met de resultaten kun je veel sneller sturen op het gebied van bemesting. Dat is de meerwaarde die het Celine meetsysteem met zich meebrengt.
 • Introductie Control Plus roofmijtzakjes

  Roofmijtzakjes7 februari 2023
  Nieuwe verpakking roofmijt garandeert hogere en langere uitloop
  ‘s-Gravenzande - Royal Brinkman introduceert samen met AgroBío een nieuwe verpakkingsvorm van roofmijten voor de biologische bestrijding van trips, witte vlieg en spint. Voor de ontwikkeling van roofmijten is voldoende aanwezigheid van vocht in de zakjes erg belangrijk. De Control Plus roofmijtzakjes zijn langwerpig en gemaakt van een nieuw type papier, wat zorgt voor een betere vochthuishouding. Met deze nieuwe verpakkingsvorm garandeert Royal Brinkman een hogere en langer durende uitloop van roofmijten.

 • Samenwerking Royal Brinkman en Biota Nutri
  25 januari 2023
  Royal Brinkman en Biota Nutri hebben hun samenwerking bekrachtigd voor het in de markt zetten van een productlijn organische meststoffen. Met de opkomst van biologisch telen én de behoefte aan bijsturing met zuivere, vloeibare organische meststoffen is de productlijn van Biota Nutri een interessant organisch en duurzaam alternatief. 

 • Inzamelactie Bestrijdingsmiddelen Westland 14-03

  Inzamelingsactie18 januari 2023
  Afvalverwerker Renewi organiseert op 14 maart 2023 een inzamelactie waarbij telers uit het Westland (restanten van) gewasbeschermingsmiddelen in kunnen leveren. Om mee te kunnen doen aan de actie dien je vooraf contact op te nemen met Renewi.

 • Kam's is nu officieel Royal Brinkman

  Kams is nu Royal Brinkman16 januari 2023
  ’'s-Gravenzande/Ontario - De bedrijfsnaam ‘Kam's Growers Supply’ verandert per 16 januari 2023 officieel in Royal Brinkman Canada. De nieuwe naam en het logo prijken inmiddels op de lokale bedrijfspanden, het wagenpark en de social media kanalen. Tuinbouwondernemers in Canada hebben voortaan te maken met één team, één merk. Na een jaar van succesvolle samenwerking en teamwork is het Kam's - Royal Brinkman partnerschap volledig gerealiseerd. 

 • IPM Essen 2023
  12 januari 2023
  De IPM vindt plaats in de Messe Essen van 24 tot en met 27 januari 2023. Ongeveer 1400 exposanten uit 60 landen presenteren hun innovatieve producten en diensten op het gebied van planten, technologie, bloementeelt en overige teeltbenodigdheden. Dit jaar staan klimaatverandering en duurzaamheid centraal. Royal Brinkman is ook weer aanwezig op 's werelds grootste vakbeurs voor de tuinbouw.

 • Bas Brinkman nieuw directielid Royal Brinkman

  23 december 2022
  ’s-Gravenzande/De Lier – Per 1 januari 2023 treedt Bas Brinkman toe tot het directieteam van de Royal Brinkman Groep als directeur Techniek. Hiermee wordt geanticipeerd op de groeiambities van Royal Brinkman en Berg Hortimotive die voortkomen uit de strategische koers van de bedrijven. Die koers is erop gericht dat er nog meer op de kracht van de Groep wordt ingezet. Dit betekent enerzijds een sterke focus op de handelsactiviteiten en anderzijds op de techniekactiviteiten. Het huidige directieteam bestaat uit vijf personen. Daar komt Bas Brinkman bij voor Techniek. Hij is de 5e generatie Brinkman die in het familiebedrijf een directiepost bekleedt. 

 • Gewijzigde levertijden feestdagen 2022

  14 december 2022
  De feestdagen staan weer voor de deur! In deze periode hanteren wij een aangepast bestel- en leverschema.
  Let op: op maandag 26 december (Tweede Kerstdag) en zaterdag 31 december (oudejaarsdag) zijn onze kantoren en winkels gesloten en vinden er geen leveringen plaats. 

 • Royal Brinkman lanceert CropTimize

  30 november 2022
  ‘s-Gravenzande – Een hogere productie per vierkante meter, een kouder kasklimaat en de toenemende ziekte- en plagendruk vragen veel van gewassen. Tegelijkertijd wordt op Europees niveau gestimuleerd om steeds minder chemie te gebruiken en te zoeken naar biologische alternatieven. Experts dragen het investeren in plantweerbaarheid aan, als dé oplossing voor deze uitdagingen. Royal Brinkman speelt hierop in en introduceert CropTimize: een concept dat bijdraagt aan toekomstbestendig en weerbaar telen.

 • Nieuwe versie Plantalyzer Vision software belooft

  Plantalyzer25 november 2022
  ’s-Gravenzande - HortiKey heeft de prestaties van de Plantalyzer Vision software verbeterd. Het resultaat is een hogere nauwkeurigheid en een hogere consistentie in tomatendetectie. De nieuwe release komt met een extra optie: een trostelfunctie. Alle huidige operationele systemen worden bijgewerkt met de nieuwste Plantalyzer Vision software.

 • Winkel 's-Gravenzande 26 november gesloten

  23 november 2022
  In verband met bouwwerkzaamheden op onze locatie in 's-Gravenzande, is onze winkel aanstaande zaterdag (26 november) gesloten. Het is natuurlijk wel mogelijk om via onze webshop je bestelling te plaatsen.

 • Adviesgenerator - Digitaal gewasbeschermingsadvies

  Adviesgenerator17 november 2022
  Nieuwe inzichten in IPM-strategie dankzij digitaal platform
  Met de toenemende combinatie van chemische en biologische middelen en het brede assortiment aan natuurlijke vijanden wordt geïntegreerde gewasbescherming (IPM) steeds uitdagender. Welke middelen zijn er tegen een ziekte of plaag? Hoe zijn deze toegelaten in mijn teelt? Royal Brinkman introduceert samen met Agro4all een nieuwe tool, die antwoorden geeft op deze vragen en het adviesproces digitaliseert en overzichtelijk maakt: de Adviesgenerator.

 • Royal Brinkman intensiveert activiteiten in China
  15 november 2022
  ’s-Gravenzande – Om het algemene credo ‘Local-for-Local’ verder inhoud te geven, wordt door Royal Brinkman momenteel een lokale, Chinese organisatie in Shanghai opgezet. Met de totstandkoming van Royal Brinkman China is de internationale tuinbouwtoeleverancier nu in dertien vestigingslanden lokaal vertegenwoordigd. De intensivering van buitenlandse activiteiten sluit aan bij de internationaliserings-ambities van Royal Brinkman.
 • IFTF Vijfhuizen 2022
  31 oktober 2022
  Woensdag 9 november t/m vrijdag 11 november vindt de International Floriculture Trade Fair plaats in Expo Haarlemmermeer, Vijfhuizen. Tijdens deze beurs worden alle segmenten van de sierteeltketen bedient: van veredelaars, vermeerderaars, technische en serviceleveranciers, telers tot handel. Het gaat hier om in-en verkoop binnen de sierteeltketen. Royal Brinkman zal hier aanwezig zijn met een DryGair stand.
Resultaat 1-25 van 537
Toon
Do not delete this link