Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Nieuws

 • Einde tijdelijke vrijstelling Teppeki

  NieuwsAfgelopen 15 maart 2020 ging de vrijstelling voor het gewasbeschermingsmiddel Teppeki in. Deze werd afgegeven voor de bedekte teelt van courgette en de niet-grondgebonden teelt van komkommer en aubergine. Deze tijdelijke vrijstelling zal 13 juli 2020 vervallen, waardoor het middel niet meer in deze teelten mag worden ingezet.
  2-7-2020

 • Nieuw in het assortiment: Tutatec

  tutatecRoyal Brinkman introduceert het recent toegelaten verwarringsferomoon Tutatec. Hiermee krijgen telers weer een extra mogelijkheid in handen om Tuta absoluta onder controle te houden. Meer informatie? Lees dan verder.
  18-6-2020

 • Schaarste in disposables

  Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat er door de coronasituatie een enorme vraag is ontstaan naar disposables (beschermende kleding/HACCP producten). Daarbij eist de overheid capaciteit van onze disposable leveranciers voor de zorgsector. Hierdoor zien wij de levertijden van disposables helaas oplopen en is de beschikbaarheid minder zeker.

 • NEN 3140 Arbeidsmiddelen keuring

  NEN 3140 keuringRoyal Brinkman voert nu ook de Arbeidsmiddelen keuring NEN 3140 uit! Dit is een keuring van alle arbeidsmiddelen met een stekker die u bedrijfsmatig gebruikt en dient volgens de Nederlandse wet en verzekeraars periodiek uitgevoerd te worden.

 • Valent Pepper twine is de nieuwe standaard
  ’s-Gravenzande – Royal Brinkman introduceert de Valent Pepper twine, een touw dat nu nog geschikter is voor de teelt van paprika. Er is namelijk sprake van een aanzienlijke vermindering van de rek. Daarnaast is Valent Pepper twine flexibel en zacht voor planten én medewerkers en is het UV behandeld.

 • Uitbreiding etiket Botanigard WP

  EtiketswijzigingHet etiket van het middel BotaniGard WP heeft een uitbreiding gekregen. Het middel mag in een aantal teelten vaker toegepast worden. Benieuwd in welke teelten BotaniGard WP is uitgebreid? Lees dan verder.
  4-6-2020

 • Uitbreiding etiket Winner

  WinnerHet etiket van Winner heeft een interessante uitbreiding gehad in diverse teelten. Dit betekent dat dit middel nu in meerdere teelten ingezet mag worden. Benieuwd in welke teelten Winner is uitgebreid? Lees dan verder.
  4-6-2020

 • Vrijstelling ALAR 85 in verschillende teelten

  alarEr is een vrijstelling verkregen voor groeiregulator ALAR 85 in een aantal bloemisterijgewassen. De vrijstelling gaat vanaf 1 juni in. Benieuwd voor welke teelten deze vrijstelling geldt? Lees dan verder.
  20-5-2020

 • Nieuw in het assortiment: herbicide Cirran

  CirranCirran is vanaf nu beschikbaar via de Royal Brinkman webshop. Cirran is een contactherbicide voor de bestrijding van éénjarige en meerjarige breedbladige onkruiden, zoals distels en paardenbloemen. Cirran is toegelaten voor het gebruik van de eigen weide/grasland, mits je in het bezit bent van een spuitlicentie.
  19-5-2020

 • Leverdagen rond Hemelvaartsdag en Pinksteren 2020
  Hemelvaart en de Pinksterdagen staan weer voor de deur! In deze weken hanteren wij gewijzigde lever- en openingstijden. Om u ook in deze periode van al uw benodigdheden te kunnen voorzien, willen we u wijzen op deze aanpassingen in bestel- en leverdagen. Uiteraard is royalbrinkman.nl wel 24/7 geopend! 

  Op donderdag 21 mei en op maandag 1 juni zijn alle winkels en vestigingen geheel gesloten. Op deze dagen vervallen alle leveringen.
 • Uitbreiding etiket Sivanto Prime

  Sivanto primeHet etiket van Sivanto Prime heeft een interessante uitbreiding gehad in diverse teelten. Dit betekent dat dit middel nu in meerdere teelten ingezet mag worden. Benieuwd in welke teelten Sivanto Prime is uitgebreid? Lees dan verder.
  13-5-2020

 • Nieuwe commercial Manager Royal Brinkman
  Talitha Timmerman nieuwe Commercial Manager Royal Brinkman 
  ’s-Gravenzande - Met ingang van 1 april 2020 is Talitha Timmerman de nieuwe Commercial Manager bij Royal Brinkman. Vanuit deze rol is zij verantwoordelijk voor de aansturing van de verkoopteams in Nederland en België. Juist nu klanten meer dan ooit moeten kunnen bouwen op een stabiele en optimale dienstverlening is haar aanname een logische stap. In nauwe samenwerking met de verkoopteams gaat Talitha nadere invulling geven aan de wensen vanuit de markt. 
 • Persoonlijke boodschap CEO Royal Brinkman
  In deze lastige en complexe corona tijd zetten wij ons volledig in voor het belang van de tuinbouwsector…. wereldwijd. Om ervoor te zorgen dat de levering van goederen en diensten kan blijven plaatsvinden. “Samen houden we zo de tuinbouw draaiende”.
 • Requiem Prime 1 mei toegelaten in de groenteteelt

  requiemRequiem Prime is vanaf 1 mei tot 1 oktober een welkome aanvulling in de geïntegreerde aanpak van diverse plagen in aubergine en paprika. Het middel past uitstekend binnen een duurzame, geïntegreerde teelt. Lees hieronder verder wat Requiem Prime voor jouw teelt kan betekenen.
  6-5-2020

 • Vakbekwaamheidsbewijs verlagen en KBA ontkoppelen?

  BvVHet is mogelijk om een Bewijs van Vakbekwaamheid (BvV) te verlagen. Het is ook aan te raden om een KBA-licentie los te koppelen van het Bewijs van Vakbekwaamheid. Weten hoe? Lees dan verder!
  30-4-2020

 • Aangepaste leverdagen rond Bevrijdingsdag 5 mei
  Bevrijdingsdag staat weer voor de deur! In deze week hanteren wij gewijzigde lever- en openingstijden. Om u ook in deze periode van al uw benodigdheden te kunnen voorzien, willen we u wijzen op deze aanpassingen in bestel- en leverdagen. Uiteraard is royalbrinkman.nl wel 24/7 geopend! 

  Op dinsdag 5 mei zijn alle winkels en vestigingen van Royal Brinkman geheel gesloten. Op deze dag vervallen alle leveringen.
 • Winnaar Royal Brinkman Horti Heroes challenge
  Winnaar van de Royal Brinkman Horti Heroes challenge: Plug & Play BufferBooster heeft potentie voor de glastuinbouw

  ’s-Gravenzande – Gezocht: startups en scale-ups met mid-tech water & klimaat oplossingen voor de bedekte tuinbouw. Dan is de nieuwe challenge van Royal Brinkman misschien wat voor jou! Met deze tekst zocht Royal Brinkman naar de juiste partner voor oplossingen in de hortisector en vond deze in het BufferBooster concept van het bedrijf Nieuwe Warmte in Sas van Gent.
 • Aangepaste leverdagen rond Koningsdag 27 april
  Koningsdag staat weer voor de deur! In deze week hanteren wij gewijzigde lever- en openingstijden. Om u ook in deze periode van al uw benodigdheden te kunnen voorzien, willen we u wijzen op deze aanpassingen in bestel- en leverdagen. Uiteraard is royalbrinkman.nl wel 24/7 geopend! 

  Op maandag 27 april zijn alle winkels en vestigingen geheel gesloten. Op deze dag vervallen alle leveringen.
 • Match verdwijnt van de markt

  MatchHet middel Match zal per 30 juni 2020 uit het assortiment verdwijnen. De toelating van Match wordt helaas beëindigd. Het insectenbestrijdingsmiddel wordt gebruikt in de bedekte teelt van bloemisterijgewassen.
  20-4-2020

 • Admire niet meer verkrijgbaar

  Aan het begin van dit jaar werd duidelijk dat Bayer geen herregistratieaanvraag zou indienen voor imidacloprid, wat betekende dat de toelating van Admire in Nederland zou komen te vervallen. Inmiddels beschikt Bayer niet meer over voorraden en is ook Royal Brinkman door haar voorraad heen. Er vindt geen verdere productie meer plaats.
  9-4-2020

 • Bio 1020 verdwijnt van de markt

  bio 1020Het middel Bio 1020 zal van de markt gaan verdwijnen. Bayer heeft het biologische product jarenlang in het assortiment gevoerd, maar ziet nu geen andere oplossing. Dit betekent dat er geen nieuwe leveringen van Bio 1020 zullen plaatsvinden en dat de huidige voorraad de laatste is die wij kunnen uitleveren.
  7-4-2020

 • Uitverkoop- en opgebruikdatum Calypso vastgesteld

  Zoals vorig jaar al bekend werd heeft de Europese Unie besloten om de toelating van thiacloprid in de EU te beëindigen. Deze beslissing houdt in dat de toelating voor Calypso komt te vervallen. Het Ctgb heeft nu de uitverkoop- en opgebruikdatum vastgesteld.
  6-4-2020

 • Gewijzigde openings- en levertijden Pasen 2020
  Pasen staat weer voor de deur! In de week voor en na Pasen hanteren wij een aangepast bestel- en leverschema.

  Op Goede Vrijdag (10 april) en 2e Paasdag (13 april) zijn wij geheel gesloten. Op deze dag vervallen alle leveringen.
 • Etiketuitbreidingen Previcur Energy en Batavia

  EtiketswijzigingDe etiketten van de middelen Previcur Energy en Batavia hebben een uitbreiding gekregen. Dit betekent dat deze middelen nu in meer teelten toegepast mogen worden. Benieuwd in welke teelten deze middelen zijn uitgebreid? Lees dan verder.
  27-3-2020

 • Laatste updates Royal Brinkman - coronavirus
  Het coronavirus grijpt om zich heen. Ook wij houden de situatie nauwlettend in de gaten en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.  Via deze weg willen we u informeren over de maatregelen die wij getroffen hebben en wat dit voor u betekent. Dit protocol is opgesteld conform het werkgeversadvies van ArboNED.

Resultaat 1-25 van 428
Toon
Do not delete this link