Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Aankondiging gratis webinar hygiëne sierteelt

Sierteeltwebinar8 april 2021
Het belang van hygiëne in de sierteelt
De ziektedruk in de sierteelt neemt toe. Als kweker wil je aantastingen door schimmels en bacteriën zo goed mogelijk voorkomen, want deze veroorzaken uitval en opbrengstderving in de sierteelt. Door gebruik te maken van HortiHygienz krijg je meer grip op de hygiëne op het bedrijf.

Royal Brinkman organiseert een webinar op donderdag 22 april 2021 van 16.00 tot 17.00 uur. Tijdens dit webinar wordt ingegaan op de dreiging van nieuwe aantastingen, ziekten en plagen op tuinbouwbedrijven, de manier waarop deze bacteriën, schimmels en virussen uw bedrijf binnenkomen en hoe ze zich verspreiden. Uiteraard gaan we in op de praktijkervaringen en –oplossingen op verschillende kwekerijen van potplanten en snijbloemen.

In het webinar gaan een onderzoeker van WUR Glastuinbouw en specialisten van Royal Brinkman en Roam Technology in op de problematiek. Ook presenteert Royal Brinkman haar HortiHygienz aanpak, gebaseerd op de vijf pijlers: teeltwisseling, personen, materialen, waterkwaliteit en verantwoord & duurzaam. Ben je potplanten- of snijbloemenkweker of verantwoordelijk voor de hygiëne op de kwekerij? Dan ben je van harte welkom om aan dit webinar deel te nemen. Bekijk het complete programma en het aanmeldingsformulier hier

Je ontvangt per e-mail een bevestiging en vlak voor aanvang van het webinar nog een link om aan het webinar deel te nemen. Je kunt de presentatie zelf live volgen via je eigen computer, tablet of mobiele telefoon. Via de chat is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Dit webinar is onderdeel van het programma ‘Let’s improve together’ van Royal Brinkman. Middels dit programma werken we samen aan het verbeteren van de tuinbouw.
Do not delete this link