Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Verpakkingen van Corteva krijgen een aanpassing

cortevaDe verpakkingen van onze leverancier Corteva, onder meer bekend van middelen als Closer, Tracer en Conserve, zullen een verandering ondergaan. Corteva heeft ervoor gekozen om wereldwijd een meer uniforme uitstraling te geven aan de verpakkingen, waardoor het makkelijker moet gaan worden om de verschillende soorten middelen te onderscheiden. Onder het assortiment van Corteva hangen ook de Dow AgroSciences- en DuPont-producten.
21-7-2020

Verpakkingen
De PET-flessen van veel Dow-producten blijven dezelfde ronde PET-flessen. De grijze fles en groene dop maken plaats voor een witte fles en witte dop, zoals in onderstaande afbeelding te zien is.

cortevaverpakking


Etiketten
De verschillende kleuren van de etiketten zullen veranderen. De middelen zullen een uniforme indeling krijgen op basis van het type middel. Alle herbiciden zullen een groene kleur krijgen, terwijl alle insecticiden de oranje kleur krijgen.

cortevaetiket


Corteva assortiment bij Royal Brinkman
Binnenkort zullen wij deze verandering ook doorvoeren op de Royal Brinkman webshop, met nieuwe productfoto's. Benieuwd welke artikelen van Corteva verkrijgbaar zijn op de Royal Brinkman webshop? Bekijk het aanbod hier
Do not delete this link