Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Beekenkamp kiest voor Royal Brinkman installaties

Beekenkamp kiest Royal BrinkmanDe Beekenkamp Group gaat verder uitbreiden in 2021 met nieuwbouw van ca. 22.000 m2 aan de Oranjepolderweg in Maasdijk. Voor deze nieuwbouw werd onlangs het contract getekend tussen Beekenkamp en Royal Brinkman voor de levering van de watertechnische-, elektra-, klimaat- en belichtingsinstallaties.

Het betreft een compleet nieuwbouwproject met kas, verwerkingsruimte, kantine, laboratorium en spreekruimtes. Het nieuwe kassencomplex zal in de toekomst gebruikt gaan worden door de sierteelt divisie van Beekenkamp Plants, specifiek gericht op veredeling van eigen genetica en onderzoek en omvat 28 afdelingen. De watertechnische uitvoering is zeer divers door de grote variatie in teeltsystemen; van druppelbevloeiing op teelttafels, een bovenberegenings-installatie, een hogedruk nevelinstallatie tot eb- en vloedinstallaties op betonvloeren en teelttafels. Aan het hygiëneprotocol is veel aandacht besteed; zo kiest Beekenkamp voor hygiënesluizen, UV-ontsmetting en het verrijken van het water met zuurstof door twee Moleaer Nanobubbel installaties. 


Royal Brinkman levert ook de complete klimaat- en elektra installatie waaronder de belichtingsinstallatie in alle teeltruimtes waarvan een deel hybride (HPS gecombineerd met LED belichting). De uitvoering van het project door Royal Brinkman zal plaatsvinden van medio april tot begin november 2021.


Beekenkamp kiest Royal Brinkman
Vlnr An Beekenkamp en Marc Driessen (Beekenkamp), Ton van Mil en Bas Brinkman (Royal Brinkman)
Do not delete this link