Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Berg Hortimotive lanceert ergonomisch pakket

15 juli 2021
Berg Hortimotive lanceert een aftermarket ergonomiepakket voor de Benomic Star
De Lier- Berg Hortimotive lanceert ergonomisch pakket op de markt voor de populaire buisrailwagen Benomic Star. Het pakket bestaat uit verschillende items die de dagelijkse werkzaamheden op deze buisrailwagen nóg prettiger maken.
Blije en gezonde werknemers
Blije en gezonde werknemers, dat wil toch iedere werkgever? René Tebbens, Verkoper Parts bij Berg Hortimotive: “Het werken in de kas is soms best zwaar. Een goed ingericht logistiek systeem van Berg Hortimotive brengt eenvoud en efficiency in de teelthandelingen en stelt de teler in staat het maximale uit zijn werknemers en zijn bedrijfsvoering te halen. De buisrailwagen Benomic Star is hier een goed voorbeeld van. Er rijden wereldwijd duizenden Benomic Star buisrailwagens. Om het werk hierop nóg prettiger te maken, is deze nu eenvoudig uit te breiden met een ergonomiepakket”.

Van ergomat tot verkoelende ventilator
Het pakket bestaat uit vier items, die eventueel ook los van elkaar te bestellen zijn. De ergomat stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor minder pijnlijke en vermoeiende voeten. De dubbele USB-poort biedt werknemers puur gemak; een telefoon of andere devices laden terwijl ze aan het werk zijn, zonder stress van een lege batterij. Op warme dagen sluit de medewerker de ventilator op de USB-poort aan. De ventilator is uitgerust met twee standen en biedt werknemers de gewenste verkoeling. Het opbergbakje zorgt ervoor dat alle benodigde spullen binnen handbereik zijn. Daarnaast elimineert en voorkomt het unieke ergonomische ontwerp van de Benomic Star zelf ook veel voorkomende lichamelijke problemen door staande werkzaamheden.

Verkrijgbaar via wereldwijde dealernetwerk
Het aftermarket ergonomiepakket is bestemd voor reeds geleverde Benomic Stars en verkrijgbaar via het (inter)nationale dealernetwerk van Berg Hortimotive. Meer informatie is te vinden op https://berghortimotive.com/benomic-star-ergonomie-pakket of bij één van haar dealers. 


Over Berg Hortimotive Groep
Voor elke teelt en voor elk glastuinbouwbedrijf ontwikkelt de Berg Hortimotive Groep logistieke oplossingen die processen vereenvoudigen, medewerkers veiliger en plezieriger laten werken en de bedrijfsvoering overzichtelijker maken. Vertaald naar een hoger rendement voor ondernemers. Gebaseerd op meer dan 50 jaar ervaring in de glastuinbouw heeft Berg Hortimotive Groep een productenprogramma ontwikkeld waarmee de hele logistiek in de kas kan worden uitgevoerd en geoptimaliseerd. Of het nu gaat om gewasverzorging, oogstwagens, transport of gewasbescherming. Met dochteronderneming Hortikey en Hortilogics biedt de Berg Hortimotive Groep het totale intern logistieke concept aan. Waar Hortilogics zich richt op de automatisering van interne logistieke processen in de kas en verpakkingsruimte, richt HortiKey zich op de data-gedreven oplossingen in het bedrijf.

Meer weten over het Benomic star - Ergonomie pakket?
›› Bekijk het Benomic Star - Ergonomie pakket
Meer informatie voor de pers
Patrick van Vugt, Marketing Manager Berg Hortimotive
marketing@berghortimotive.com of tel: +31 6 825 407 13Do not delete this link