Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Coulanceregeling verlenging spuitlicentie eindigt

SpuitlicentieDe maatregelen rond COVID-19 heeft ervoor gezorgd dat het (tijdig) verlengen van de spuitlicentie niet altijd volgens plan heeft kunnen plaatsvinden. De coulanceregeling heeft ervoor gezorgd dat licenties niet verlopen. De einddatum van de regeling is nu ook vastgesteld op 1 januari 2021.
24-8-2020

Coulanceregeling spuitlicentie eindigt
De einddatum van de licenties gewasbescherming en KBA met einddatum 16 maart t/m 31 december hebben hierdoor de nieuwe einddatum van 1 januari 2021 gekregen. Licentiehouders dienen voor deze datum aan de verplichte nascholing te hebben voldaan.
Klik hier voor het overzicht van de licenties die verlengd kunnen worden via Royal Brinkman

Vragen over de licenties
Heb je vragen over de licenties of wil je advies op maat? Neem dan contact op met productspecialist Jan Krouwer en stel je vraag via onderstaand formulier.

Jan KrouwerOver Jan Krouwer

Jan Krouwer, specialist gewasbescherming bij Royal Brinkman, heeft al ruim 40 jaar ervaring in de sector. Hij is hét aanspreekpunt op het gebied van groeiregulatie en knaagdierbestrijding. Het leukste aan zijn werk vindt hij de beweging binnen de branche. “Dat ik al zo lang in dezelfde sector werk heeft alles te maken met de continue innovatie. Geen jaar is hetzelfde en dat geeft regelmatig nieuwe uitdagingen!”


Do not delete this link