Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

GreenTech Amsterdam 2022

30 mei 2022
Van 14 juni tot en met 16 juni 2022 vindt GreenTech Amsterdam plaats in de RAI Amsterdam. De GreenTech Amsterdam is de grootste tuinbouw technologie beurs in Nederland, waar professionals van over de hele wereld samenkomen om te verbinden, te netwerken, kennis te delen en zaken te doen. 
Standnummer 01.230

Royal Brinkman zal aanwezig zijn op dit evenement om telers te versterken met onze kennis, producten, innovaties en diensten. Dit jaar staat Royal Brinkman samen met Berg Hortimotive en HortiKey in één stand, nummer 01.230. Hierdoor kunnen telers de totaaloplossing voor hun bedrijf vinden. 

Naast de aanwezigheid van Royal Brinkman op stand 01.230, zijn wij ook aanwezig op stand 01.445 met DryGair en op stand 05.452CA met Can-Hub. Geïnteresseerd in wat een DryGair voor uw bedrijf kan betekenen of wilt u meer informatie over de populaire cannabis industrie? Kom gerust eens langs!

Let's Improve Together!


  

Registratie is voor 6 juni gratis


Wat kan je van onze stand verwachten:

HortiHygienz
 • Onze specialisten werken dagelijks aan verbetering van onze totaaloplossing van een compleet en functioneel hygiënesysteem op het tuinbouwbedrijf door producten, toepassingstechnieken, installatie, service en advisering te combineren. Door innovaties blijven de oplossingen vooruitstrevend en passend bij de steeds veranderende wereld van eisen en wensen van ondernemers en hun klanten. 

   Totaal ontzorgd in de hygiëneaanpak
   Afzetzekerheid
   Winst in tijd en kennis
   Verhoging in oogstrendement


  Knop

Teeltwisseling
 • Voor veel telers is de teeltwisseling een hectische tijd. Binnen korte tijd moet het oude gewas uit de kas worden verwijderd, de kas moet worden gereinigd en ontsmet, en de nieuwe teelt moet zo snel mogelijk beginnen te groeien. Om dit proces gemakkelijker te maken, hebben wij de Valent-lijn ontwikkeld. De Valent lijn bestaat uit gewasbenodigdheden die je tijd en geld besparen tijdens het teeltwisselingsproces. Geïnteresseerd? We vertellen je graag meer op de GreenTech Amsterdam.

  » Lees alles over de teeltwisseling
Gewasverzorging
 • Veel gewassen zijn niet bestand tegen volledige zoninstraling of hoge temperaturen. In dat geval kunnen schermmiddelen en diffuus coatings bescherming bieden en bijdragen aan een optimaal klimaat in uw kas. Door zonlicht te reflecteren of te verspreiden, zorg je ervoor dat het gewas niet beschadigd wordt door een te hoge lichtintensiteit. Er zijn verschillende soorten schermmiddelen en diffuus coatings. Ontdek welke geschikt is voor jouw gewas.

  » Ontdek meer
Gewasbescherming en desinfectie
 • De UniMite Air is een bioverblaassysteem waarbij een maximale strooibreedte van 10 meter haalbaar is. Door de opvoerband in de 5 liter voorraadbunker is er altijd een gelijkmatige afgifte van materiaal wat resulteert in een uniforme verdeling van roofmijten en voermijten over het gewas. Net als bij de UniMite Disc, het bioverdeelsysteem in o.a. chrysant, is de voorraadbunker transparant waardoor de voorraad in de bunker goed te zien is. De UniMite Air kan uitgevoerd worden op een buisrailsysteem of aan een monorailsysteem.

  » Ontdek meer

Maak een afspraak
Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een reactie.

Do not delete this link