Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

IFTF Vijfhuizen 2022

31 oktober 2022
Woensdag 9 november t/m vrijdag 11 november vindt de International Floriculture Trade Fair plaats in Expo Haarlemmermeer, Vijfhuizen. Tijdens deze beurs worden alle segmenten van de sierteeltketen bedient: van veredelaars, vermeerderaars, technische en serviceleveranciers, telers tot handel. Het gaat hier om in-en verkoop binnen de sierteeltketen. Royal Brinkman zal hier aanwezig zijn met een DryGair stand.
DryGair luchtontvochtigers | Grootschalige ontvochtiging voor de tuinbouw

Bespaar tot 50% op de energiekosten

Het kasklimaat bepaalt de kwaliteit van het gewas. Een stabiel klimaat zonder temperatuurschommelingen en zonder te hoge luchtvochtigheid resulteert in betere gewassen. Door verdamping uit de teelt is de luchtvochtigheid in kassen vaak te hoog. Een klassieke oplossing is het openen van de ramen, zodat koude lucht naar binnen kan stromen. De kachels moeten echter de temperatuur op peil houden, wat uiteindelijk een grote hoeveelheid energie en geld kost.

De DryGair kasontvochtiger is de perfecte oplossing voor uw probleem! De DryGair units ontvochtigen de lucht in de kas. Daarbij daalt de luchtvochtigheid terwijl het vochttekort toeneemt. U bereikt een stabiele kasklimatologie, wat resulteert in een hogere opbrengst. Wist u al dat de DryGair unit u helpt energie te besparen? In plaats van de energie in de waterdamp buiten vrij te geven, wordt deze vastgehouden in de koude panelen van de unit. Dit voorkomt niet alleen energieverlies, maar bespaart ook tot wel 50% aan energie!


 • Voordelen op een rij

   Hoge energiebesparing
   Hogere opbrengst
   Betere kwaliteit
   Minder gebruik van gewasbeschermingsmiddelen
   Geen co2-reductie door gesloten ramen
   Minder last van algengroei door drogere omstandighedenDo not delete this link