Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Masker controledagen 2021 gaan niet door

Masker controle22 januari 2021
Normaliter organiseert Royal Brinkman de masker en brandblusser controledagen in jouw regio. Goedgekeurde maskers worden voorzien van een controlecertificaat en goedgekeurde brandblussers krijgen een controlesticker met een nieuwe datum. Helaas kunnen wij vanwege de lockdown de masker controledagen niet door laten gaan.

Masker- en brandblussercontrole dagen 2021
De masker- en brandblussercontrole dagen gaan dit jaar niet door. Houdt de website van Royal Brinkman in de gaten voor de volgende editie.
» Meer informatieVragen over de controle dagen

Heb je vragen over het gebruik van maskers, of wil je graag een advies op maat? Neem dan contact op met productspecialist Jan Krouwer, of stel je vraag via onderstaand contactformulier. 
Jan KrouwerOver Jan Krouwer

Jan Krouwer, specialist gewasbescherming bij Royal Brinkman, heeft al ruim 40 jaar ervaring in de sector. Hij is hét aanspreekpunt op het gebied van groeiregulatie en knaagdierbestrijding. Het leukste aan zijn werk vindt hij de beweging binnen de branche. “Dat ik al zo lang in dezelfde sector werk heeft alles te maken met de continue innovatie. Geen jaar is hetzelfde en dat geeft regelmatig nieuwe uitdagingen!”


Do not delete this link