Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Nieuw | De hygiënesluis van Royal Brinkman

logo CleanGate27 oktober 2022
Telers willen plantenziekten en daardoor aantastingen van hun teelt zo goed mogelijk voorkomen. Deze veroorzaken namelijk steeds vaker ongewenste uitval en opbrengstderving. Het treffen van adequate hygiënemaatregelen is daarmee belangrijker dan ooit geworden. In dat kader introduceert Royal Brinkman de CleanGate hygiënesluis in de strijd om virussen, schimmels en bacteriën buiten de deur te houden.


 
Bekijk de CleanGate Ik wil adviesNieuwe multifunctionele en solide hygiënesluis in de strijd tegen ziektedruk in de tuinbouw. 

Belang bedrijfshygiene
Regelmatig worden telers opgeschrikt door aantastingen van het gewas. Het voorkomen van bacteriën, schimmels en virussen is beter dan genezen. Steven Timmers, Productmanager Mechanisatie bij Royal Brinkman: “Hygiëne is van groot belang in de tuinbouw. Bacteriën, schimmels en virussen verspreiden zich gemakkelijk en besmetting van het gewas wil je als teler toch voorkomen. Hoewel desinfecteren van de kas ongewenste ziektes en plagen voorkomt, is het belangrijk om ook rekening te houden met eventuele ziektes die binnendringen via bijvoorbeeld mensen. Een hygiënesluis is daarbij een onmisbaar apparaat voor bedrijven waarbij strenge hygiënenormen van kracht zijn. Waar een dergelijke sluis vooral aan moet voldoen, hebben we uit gesprekken met telers wereldwijd en onze specialisten uit het HortiHygienz team verkregen. Aan de hand daarvan heeft dan ook de CleanGate zijn invulling gekregen. Ik ben blij met het resultaat want met de CleanGate hygiënesluis voegt Royal Brinkman een unieke variant aan het assortiment toe.” 

CleanGate: Multifunctioneel en solide

De CleanGate hygiënesluis desinfecteert de handen en schoenzolen tegelijkertijd. De sluis is ontworpen voor de gecontroleerde passage van de werknemers in en uit de werkomgeving. Voor een complete optimale hygiëne wordt dit toestel geplaatst in de doorgang naar de productieruimten. De sluis is volledig vervaardigd uit RVS en voorzien van horizontale borstels die beide schoenzolen gelijktijdig op eenvoudige en efficiënte wijze reinigen. Echter, het unieke aan de CleanGate is dat deze perfect symmetrisch is vormgegeven. Daardoor is de sluis zowel links, rechts als rug aan rug te plaatsen. Daarbij kan er desinfectie plaats vinden in beide looprichtingen. 

“Met deze multifunctionaliteit van de CleanGate gaat een veel gehoorde wens van telers in vervulling. Hiermee zijn telers namelijk flexibel om indien gewenst het station zonder aanpassingen op een andere plaats binnen het bedrijf te installeren of om te draaien. Bovendien is de CleanGate dermate solide ontworpen, dat langdurig plezier van het toestel gegarandeerd is”, legt Timmers uit. 


Marktintroductie
Installatie van de eerste CleanGate hygiënesluizen bij telers vindt plaats vanaf januari 2023. Bestellen kan nu al. Met de CleanGate kunnen telers wereldwijd rekenen op een multifunctionele en solide invulling van een essentieel onderdeel van een uitgekiend bedrijfshygiëneplan. Meer informatie? Lees hier meer.
CleanGate Total CleanGate Hands

Do not delete this link