Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Waterstofperoxide ‘on demand’ produceren

logo HPNow23 augustus 2022
Royal Brinkman introduceert samen met HPNow de HPGen generator. Met de HPGen™ generatoren produceren telers zelf ter plekke op de kwekerij Peroxide UltraPure™. Deze ultrazuivere vorm van waterstofperoxide kan de teler direct meedoseren in het irrigatiesysteem. Zo kan het irrigatiesysteem tijdens de teelt eenvoudig schoon blijven en krijgen de gewassen een boost: waterstofperoxide breekt af tot zuiver water en zuurstof, wat leidt tot meer opgeloste zuurstof in het water.


Zelf waterstofperoxide maken op de kwekerij; dat kan nu met de HPGen generator. Deze produceert ter plekke Peroxide UltraPure. Water, lucht en elektriciteit zijn de enige benodigde ingrediënten om in veilige concentraties waterstofperoxide te genereren, dat direct kan worden gebruikt in het irrigatiesysteem. De waterstofperoxide uit de HPGen bevat geen zware metalen of andere stabilisatoren en onzuiverheden. Peroxide UltraPure breekt af tot zuiver water en zuurstof, en laat geen ongewenste restproducten achter.

Rob Beerling, technisch specialist Royal Brinkman: “Telers zijn voortdurend op zoek naar manieren om duurzamer en meer zelfvoorzienend te zijn en de HPGen producten passen prima in die puzzel. Het is nu mogelijk om direct waterstofperoxide te produceren met een fractie van de CO2-uitstoot ten opzichte van de traditionele waterstofperoxideketen, zonder arbeid of afhankelijkheid van bevoorradingsketens”.

HPNow en Royal Brinkman kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking. “Telers die onze HPGen™ oplossingen gebruiken, ervaren steevast een verbeterde waterkwaliteit, vitalere planten en daardoor hogere opbrengsten. We zijn trots en enthousiast om met Royal Brinkman, een toonaangevende naam in de tuinbouwwereld, samen te werken zodat telers hun voordeel kunnen doen met onze oplossingen”, zegt Ziv Gottesfeld, HPNow CEO.

Partnership
De HPGen™ generatoren en daarmee de Peroxide UltraPure™ worden wereldwijd door Royal Brinkman aangeboden. Royal Brinkman is trots HPGen nieuw in het assortiment te hebben. De samenwerking met HPNow past uitstekend in de visie van Royal Brinkman; telers ondersteunen bij het behalen van het optimale rendement uit hun gewas; Let’s improve together.

Bekijk hier de HPGen A serie of de HPGen I serie


HPNow en Royal Brinkman

Van links naar rechts: Tiret Dewnarain, HPNow, Steven Timmers en Rob Beerling (Royal Brinkman) bij de HPGen in de testruimte van Royal Brinkman

Do not delete this link