Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Tarievenlijst 2021 van Royal Brinkman

De voor 2021 geldende tarieven voor Service, Onderhoud & Inspectiewerkzaamheden, gedurende kantoortijden, zijn in dit bericht weergegeven. Deze tarieven zullen per januari 2021 gelden. 


 

Categorie Uurtarief (excl. BTW)
Keurmeester SKL € 62,50
Monteur service   € 62,50
Monteur service WTB  
€ 62,50
Programmeur PC/PLC€ 82,00
Voorrijkosten per half uur€ 25
Telefonische ondersteuning starttarief 15 min.€ 18,75
Telefonische ondersteuning per uur€ 75,-

 * Water, Elektra, Klimaat / Werktuigbouw

Reiskosten servicemeldingen
De reistijd en kosten van vervoer van en naar je locatie bij servicewerkzaamheden (storinge) zijn op basis van gemiddelde reistijden. Deze worden berekend volgens enkele reis per (en met een minimum van) een half uur. 

Categorie Uurtarief (excl. BTW)
Voorrijkosten - per half uur*
(inclusief reistijd, minimum van half uur)
€25,00

*Vanuit ons hoofdkantoor in 's-Gravenzande

Bij preventief onderhoud en inspecties en (lopende) contracten is dit per project bepaald. 

Toeslag servicemeldingen buiten werktijd
Om je ook buiten kantoortijden snel van dienst te kunnen zijn bij het verhelpen van storingen zal een aantal van onze servicemonteurs 's avonds en/of in het weekend stand-by staan. Monteurs WEK 's avonds en in het weekend, monteurs WTB alléén in het weekend. Een servicemelding buiten werktijd vergt extra inspanningen van onze monteurs en onze organisatie. Op de tarieven zullen daarom, waar van toepassing, toeslagen conform de CAO voor Mentaal en Techniek worden doorbelast. 

Werktijden Tarief incl. toeslag
Werkuren avond - 16:30-18:30 uur  135%
Werkuren nacht - 18:30-07:00 uur  155%
Werkuren op zaterdag tot 14:00 uur  155%
Werkuren op zaterdag na 14:00 uur  200%
Werkuren op zon- en feestdagen  200%Onderhoudscontract

Bij Royal Brinkman bieden we je de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten waarmee je een interessante korting van 10% op je uurtarieven ontvangt. Maak je hier nog geen gebruik van, bespreek dit dan met je vaste contactpersoon binnen Royal Brinkman. Zij zullen je doorverwijzen naar de afdeling Service of Onderhoud & Inspectie, zodat je het juiste onderhoudscontract kunt afsluiten. 


Betaal- en leveringsvoorwaarden
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Royal Brinkman behoudt zich ten alle tijden het recht bovenstaande tarieven te wijzigen. Op al onze aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen zijn onze algemene verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Gedeponeerd ter Griffe van Arrondissementsrechtbank te 's-Gravenhage, onder nr. 25/1994. Een exemplaar van deze voorwaarden wordt je op aanvraag gratis toegezonden of kun je vinden op royalbrinkman.nl. Do not delete this link