Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Telersbijeenkomst hygiëne in groente 16 september

telersbijeenkomst13 september 2021
De ziektedruk in de groenteteelt neemt toe. De laatste jaren wordt de sector opgeschrikt door een aantal nieuwe virussen die de teelt bedreigen. Het belang van een goede bedrijfshygiëne is enorm toegenomen. Door middel van de juiste maatregelen kun je het risico op insleep en verspreiding van ziektekiemen sterk verlagen. In deze bijeenkomst krijg je veel informatie te horen over deze nieuwe virussen en nemen we je mee langs praktische oplossingen om de hygiëne op het bedrijf nog beter te maken.

Telersbijeenkomst hygiëne
Op donderdag 16 september 2021 organiseren onze specialisten een kennisbijeenkomst in het World Horti Center, Europa 1, 2672 ZX in Naaldwijk. Van 15.00 uur tot 17.00 uur praten ze je bij over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van hygiëne en desinfectie. Er word ingezoomd op onderwerpen als teeltwisseling en optimale waterkwaliteit en er komen een aantal interessant nieuwe producten aan bod!

Tijdens deze bijeenkomst speciaal voor telers, is er gelegenheid voor discussie en kennisuitwisseling. Na het plenaire gedeelte start een live videorondgang in de onderzoeksafdelingen (kassen) van Vertify met demonstraties van verschillende nieuwe hygiëne-oplossingen. Ben je ook benieuwd naar de juiste hygiëneoplossingen voor je situatie? Lees hier meer.
Do not delete this link