Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Uitbreiding etiket Naturalis L

naturalis l etiketuitbreidingHet etiket van bio-insecticide Naturalis L heeft een uitbreiding gekregen in meerdere teelten en toepassingen. Dit betekent dat dit middel nu in meerdere teelten ingezet mag worden met het W1-etiket. Benieuwd in welke teelten en toepassingen Naturalis L is uitgebreid? Lees dan verder.
31-8-2020

Etiketuitbreiding Naturalis L
Het Naturalis L etiket wordt uitgebreid met het toepassingsgebied klein fruit (bedekte teelt) voor de bestrijding van spintmijt (Tetranychus urticae).

Daarnaast wordt het etiket ook uitgebreid in de bedekte teelt van vruchtgroenten van Cucurbitaceae met eetbare schil (augurk, courgette & komkommer) en vruchtgroenten van Cucurbitaceae met niet-eetbare schil (pompoen, meloenachtigen en watermeloen) ter bestrijding van spintmijt (Tetranychus urticae) en voor de vruchtgroenten van Solanaceae (aubergine, tomaat & paprika) ter bestrijding van spintmijt (Tetranychus urticae) én tomatengalmijt (Aculops lycopersici).

Ook is het aantal toepassingen ter bestrijding van witte vlieg (kaswittevlieg (Trialeurodes vaporariorum) en tabakswittevlieg (Bemisia tabaci) in de groenteteelt m.u.v. vruchtgroenten (bedekte teelt), sierteeltgewassen en vruchtgroenten (Cucurbitaceae en Solanaceae) aangepast naar 3 toepassingen per teeltcyclus i.p.v. 5 per 12 maanden met een maximum dosering van 3 liter per ha.

Benieuwd naar het nieuwe etiket van Naturalis L? Klik hier om naar de productpagina te gaan
Do not delete this link