Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
  • HortiHygienz  HortiHygienz
 oplossing

HortiHygienz is wereldwijd inzetbaar als totaaloplossing. Adviezen en producten worden afgestemd op de risico’s, klantwensen en lokale omstandigheden, waar ook ter wereld.  Wat de vraag of uitdaging op het gebied van bedrijfshygiëne ook is, HortiHygienz heeft een oplossing voor jou!


Regelmatig worden tuinbouwondernemers opgeschrikt door nieuwe aantastingen, ziekten en plagen. Het voorkomen van bacteriën, schimmels en virussen is beter dan genezen. HortiHygienz is een geavanceerd concept van Royal Brinkman dat op drie niveaus zorg draagt voor hygiëne in het tuinbouwbedrijf:

 Kennis: Wij geven advies op maat over jouw situatie, zowel op locatie als online.
 Producten: Welke reinigings- en ontsmettingsmiddelen zijn nodig voor jouw toepassing? 
 Applicaties: Welke technieken en systemen zorgen voor de juiste toepassing van jouw reinigings- en desinfectiemiddelen?

Wil je meer informatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.
Wat zijn de risico's?
  • De specialisten helpen met het analyseren van de risico’s op hygiënegebied. Dit zorgt ervoor dat je goed kunt voldoen aan de verwachtingen van afnemers en certificeringseisen. Daarnaast gaat HortiHygienz uit van de praktische haalbaarheid van de hygiëne-oplossingen binnen de kwekerij. Met andere woorden, het moet wel werkbaar blijven voor de teler.

    Alle oplossingen voor elk hygiënevraagstuk van individuele telers bevinden zich in één eenvoudig systeem, met meer nadruk op advies, support en kennis.  “De klant heeft één aanspreekpunt”, aldus Jan Willem Keijzer, operational productmanager disinfection bij Royal Brinkman. “Dat maakt het oplossen van hygiënekwesties in de tuinbouw een stuk makkelijker. HortiHygienz is een krachtig concept. Bij een teler verandert het hygiënevraagstuk regelmatig. Er is omschakeling van teelt, er gaat geteeld worden in een ander land of er breekt een plaag of ziekte uit in een bepaald gewas. Dan kan men bij HortiHygienz informatie inwinnen, persoonlijk advies vragen en zorgen dat de reiniging, ontsmetting en preventie weer op het juiste niveau komt binnen het bedrijf.” 

    HortiHygienz is niet statisch, maar een continu proces. Producten veranderen, regelgeving verandert, er komen nieuwe ziekten en plagen bij, ga zo maar door. Keijzer: ”Het is aan ons om te zorgen dat onze totaaloplossing altijd een actuele totaaloplossing blijft, toegespitst op de wensen van de telers.”


Desinfectiemiddelen

Bekijk alle
Meer informatie

HortiHygienz concepten


Do not delete this link