Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Toekomstbestendig telen

Om klaar te zijn voor de toekomst maakt u nu al belangrijke keuzes. Duurzaam en verantwoord telen is een stap naar een toekomstbestendig bestaan. Hoe u dit doet? Lees verder!

Duurzaam en verantwoord ondernemen is een veelgehoord begrip. We willen een schonere toekomst en biologisch afbreekbaar materiaal is hiervoor één van de bouwstenen. Royal Brinkman investeert in een meer biologisch composteerbaar assortiment. Zo is er na twee jaar ontwikkeling een 100% biologische en 100% composteerbare variant van het bekende Valent touw: Bio Valent Twine.  

 100% biologisch en 100% composteerbaar
 Verwaarloosbare vochtopname
 Rekt niet en UV-resistent
 Sterk bio touw, gaat met gemak een seizoen mee


Wilt u meer informatie ontvangen. Vraag dan hier een vrijblijvend adviesgesprek aan.


Bio Valent Twine is 100% biologisch en composteerbaar
Bio Valent Twine is de biologische variant van Valent Twine. Dit biologische touw is speciaal ontwikkeld om een duurzame oplossing te bieden waarbij u niet inlevert op kwaliteit. Het Bio Valent touw rekt niet en heeft verwaarloosbare vochtopname. Bovendien haalt u meer meters uit een kg dan andere PLA touwen. Dit Bio Valent touw is het sterkste biotouw dat ook nog eens UV-resistent is.  Het Bio Valent touw is te gebruiken in meerdere teelten waaronder tomaten, komkommers, aubergine en paprika. Daarnaast is BioValent twine 100% composteerbaar volgens EN 13432.


Uniek productieproces
Door het unieke productieproces van Bio Valent Twine is het touw (in tegenstelling tot andere biologische en natuurlijke varianten) erg sterk en gaat het lang mee. Zo neemt het touw zeer weinig vocht op waardoor het met gemak een seizoen mee kan. Daarnaast is dit het enige biologische touw dat op de arbeidsbesparende O-haak gewikkeld kan worden. Door gebruik te maken van Bio Valent kunt u ook besparen op je afvalkosten! Zorg voor uw teelt en de toekomst, vraag vandaag nog naar het Bio Valent Twine.


 GT12
Gemiddelde breekkracht*44 kg
Minimale breekkracht* 40 kg
Verlenging bij gemiddelde plantgewicht*< 2% 
MateriaalPLA
 * Alle waardes betreffen touw direct van de spoel
  
Cherrytomaat -
Trostomaat ✓
Vleestomaat ✓


Komkommer  -
Paprika -
Aubergine -
Meer informatie

Toekomstbestendig telen met Royal Brinkman

Do not delete this link