Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler


Meststoffen bevatten belangrijke voedingsstoffen (stikstof, fosfor en kalium) die het gewas nodig heeft voor bijvoorbeeld de groei. Ieder gewas kent namelijk ander uitdagingen en behoeften. Daarom biedt Royal Brinkman een compleet assortiment vaste en vloeibare meststoffen aan dat zowel aansluit op de behoefte van het gewas als op jouw wensen.

Klik op onderstaande buttons om de producten te bekijken en te bestellen.

   

Heb je geen inlogcode? Vraag je inlogcode dan hier aan!

Vaste meststoffen

Bekijk alle

Vloeibare meststoffen

Bekijk alle
 • Hoe maak je mestbakken klaar?

  Het klaarmaken van mestbakken vereist veel aandacht. Bij het verkeerd klaarmaken van een mestbak kunnen namelijk problemen ontstaan. In dit artikel vind je een stappenplan voor het aanmaken van de A- of de B-bak. 

  Lees verder
 • Wat zijn de voordelen van organische meststoffen?

  Organische meststoffen zijn volledig opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen van plantaardige of dierlijke oorsprong. Hierdoor zijn de duurzaam en milieuvriendelijk. Ook verbeteren ze de gezondheid en conditie van de bodem.

  Lees verder
 • Hoe voorkom je neerslag in mestbakken?

  Wanneer meststoffen neerslaan, zijn ze niet meer opneembaar voor de plant. Daarnaast zorgt de neerslag direct voor verstoppingen van filters, met alle gevolgen van dien. Daarom is het belangrijk om neerslag in de mestbak zoveel mogelijk te voorkomen.

  Lees verder

Vragen over het assortiment meststoffen?

Heb je vragen over het assortiment meststoffen of ben je op zoek naar een specifiek type of soort? Stel dan je vraag via onderstaand formulier. Onze specialisten antwoorden binnen 24 uur. 
Meststoffen

Het assortiment van Royal Brinkman bestaat uit vaste en vloeibare meststoffen voor de professionele glastuinbouw. Meststoffen zijn onder te verdelen in organische meststoffen en kunstmeststoffen. Kunstmeststoffen worden onderverdeeld in vier groepen. De eerste groep is enkelvoudige en samengestelde meststoffen, waarbij een enkelvoudige meststof één hoofdelement bevat en een samengestelde meststof - ook wel NPK meststof genoemd – twee of meer van de hoofdelementen bevat. De tweede groep is: snelwerkende en langzaam vrijkomende meststoffen. Zoals de naam al zegt, wordt er onderscheid gemaakt in werkingsduur van de meststof. De derde groep zijn strooibare meststoffen die vaak in korrelvorm toegepast worden en gestrooid worden in vollegrondsteelten. Tenslotte is er de groep oplosbare meststoffen die in poeder, kristal of korrelvorm worden toegepast. Deze meststoffen lossen op en worden via het water meegegeven aan de teelt. Daarentegen zijn organische meststoffen opgebouwd uit volledig natuurlijke grondstoffen met voordelen zoals een verbeterd bodemleven.

Meststoffen kopen

Binnen ons aanbod aan meststoffen koop je verschillende merken waaronder Peters Professional, Osmocote, YaraTera Substrafeed, Universol, Easygro en Fertigro vloeibare en vaste meststoffen. Kortom, bij Royal Brinkman kun je een grote diversiteit meststoffen kopen die aansluiten op jouw bemestingsrecept en de behoefte van het gewas. 

Geblende meststoffen

Naast bovengenoemde meststoffen heeft Royal Brinkman sinds 2018 ook geblende meststoffen van Ultrasol Easybag in haar assortiment. In zo’n big bag worden enkelvoudige meststoffen met elkaar geblend tot een kant-en-klaar bemestingsrecept. Door deze blend is er altijd dezelfde samenstelling aanwezig. Lees de voordelen van geblende meststoffen of samengestelde big bags.
Do not delete this link