Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop  Uitgelichte producten  Organische meststoffen

Organische meststoffen

Organische meststoffen zorgen ervoor dat er milieuvriendelijk en duurzaam geteeld kan worden. Bovendien hebben organische meststoffen vele voordelen voor het gewas zelf. Royal Brinkman biedt een ruim assortiment aan organische meststoffen, waaronder meststoffen met Skal certificering. Wil je ook organische meststoffen gebruiken in je bemesting en wil je graag meer informatie over het gebruik van organische meststoffen?


Heb je vragen over het gebruik van organische meststoffen of wil je graag meer informatie? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een reactie.


De (af)levering van Ferm-O-Feed | Organische meststoffen

  • Voor de (af)levering van is Royal Brinkman op bezoek geweest bij de organische meststoffen leverancier Ferm O Feed. Benieuwd wat organische meststoffen precies zijn, wat de voordelen zijn en hoe een constante kwaliteit gegarandeerd wordt?

    Aanbod organische meststoffen
    In ons assortiment vind je organische meststoffen van diverse merken, waaronder DCM, Fertiplus en Topmix. De producten van DCM bevatten naast de organische elementen, nog toevoegingen voor een hogere zuiverheid van het product. DCM producten zijn geproduceerd in de vorm van een micro-granulaat en kunnen hierdoor worden aanbevolen voor vollegrondsteelten onder glas. Een aantal vloeibare producten van DCM kunnen ook in substraatteelten goed worden toegepast. Fertiplus en Topmix bevatten daarentegen geen toevoegingen worden gebruikt in de vollegrondsteelt, zowel onder glas als in buitenteelten.
Meer informatie

Een gezonder gewas met organische meststoffen

Do not delete this link